Chcete, aby vaše sladkosti boli ešte lepšie? Skúste náš recept na domáci vanilkový cukor!

Poradí vám Gabo Kocák.

Gabo Kocák sa v poslednej epizóde svojej kulinárskej relácie 15 min. kuchár podelil o svoj recept na domáci vanilkový cukor. Vďaka nemu budú mať vaše vlastnoručne upečené vianočné medovníčky ešte lepšiu chuť. Má to však jeden malý háčik: tento rok to už nestihnete, budete si musieť počkať do ďalších sviatkov! „Výroba“ domáceho vanilkového cukru totiž trvá až šesť mesiacov! Ak sme vás neodradili, tu je jednoduchý návod ako na to: vezmete kvalitný vanilkový struk, zavriete ho do nádoby s kilom práškového cukru a necháte ho pôsobiť až polroka. 

Sledujte 15 min. kuchár dnes o 17:15 na JOJke!