Zlatá platňa v priamom prenose: Adam Ďurica nám exkluzívne predstavil nový videoklip!

Obľúbený spevák žne jeden úspech za druhým.

Včera nás v Novinách o 12 poctil svojou návštevou jeden z najúspešnejších slovenských spevákov, sympatický Adam Ďurica. O jeho úspechu ste sa mohli presvedčiť v priamom prenose, počas predstavovania a exkluzívnej premiéry nového videoklipu k pesničke Predpoveď počasia. Ako nám Adam prezradil, klip vznikol v prírode na najsevernejšom bode Nemecka. Aj keď bolo natáčanie náročné, výsledok stál jednoznačne za to. Neskôr nadišiel čas na ďalšie minúty slávy a situácia, akú zažije len málokto, kedy mu moderátor Ján Mečiar odovzdal priamo pred televíznou obrazovkou Zlatú platňu za predaj albumu Mandolína.

"Je to výborný pocit, pretože ja to beriem tak, že fanúšikovia to myslia vážne a oceňujú to, keď si kupujú toľko albumov a práve im patrí veľká vďaka,“ neskrýval svoje úprimné pocity spevák. Podľa neho však na úspech nestačí len mať dobrú pesničku, ale rovnako dôležitá je aj práca celého tímu a vydavateľstva, ktorí stoja za celým albumom. O Adamovom úspechu sa dokonca hovorí aj ďaleko za hranicami Slovenska. Jeho hit, Mandolína, si začiatkom roka všimla aj Britka menom Bridget, ktorá, hoci nevedela ani slovo po Slovensky, ju celú prespievala. "Verziu od Bridgite som našiel náhodou. To bol taký novoročný darček. Ona mi to zavesila na Facebook len tak ako fanúšik. Keď som to tam našiel a zdieľal, všetci sa rozbehli a bola to taká milá senzácia,“ hovorí Ďurica.

Práve tento rok je pre Adama prelomový. „Toto je môj jedenásty rok na scéne a dá sa povedať, že prvý úspešný. Neudeje sa to samé, ale je za tým ale kopec desaťročnej práce,“ pochválil sa s úspechmi obľúbený spevák. Presne ako spieva vo svojej pesničke Neľutujem, takisto neľutuje ani nič v živote. V živote nič neľutujem, som šťastný človek a mám okolo seba skvelých ľudí,“ dodal jeden z najúspešnejších slovenských spevákov v súčasnosti. Viac o Adamovi a jeho plánoch do budúcna sa dozviete z nášho rozhovoru. 

Pozrite si nový klip Adama Ďuricu a odovzdanie Zlatej platne v Novinách o 12 v našom archíve úplne zadarmo.