Láska Cinkotu a Norisovej: Vzťah so Soničkou som prefetoval!

Spoveď herca spoza mreží prinesie prekvapujúce odhalenia.

Preslávil ho dabing jednej z hlavných postáv asi najznámejšieho spomedzi amerických komediálnych seriálov, viaceré seriálové, filmové aj divadelné postavy, no keď sa v súčasnosti povie Dušan Cinkota, žiaľ, slovenskému národu asi v prvom rade na um zídu drogy. Práve tie ho dostali tam, kde sa momentálne nachádza: od decembra 2012 je vo výkone 8-ročného trestu v ružomberskej väznici. Nášmu štábu sa podarilo navštíviť ho, vďaka čomu vám prinesieme už dnes večer exkluzívnu Spoveď Dušana Cinkotu spoza mreží.

Dnes večer si nepripomenieme iba známe fakty, ktoré prepierali bulvárne noviny, ale odhalíme vám aj niekoľko tajomstiev zo života herca, ktorý ovplyvnili a ničili drogy. Neovplyvnili a neničili iba jeho, ale aj vzťahy so ženami. Dnes priznával, že za rozpadol jeho vzťahu so Soňou Norisovou boli zodpovedné práve drogy: „Vzťah so Soničkou som prefetoval. Bola to úplne moja vina a nevedel som to riešiť ani vtedy a neviem to riešiť ani teraz. Sa to tak proste stalo a je mi to ľúto. Ten vzťah som zničil drogami.“ Našťastie, jeho súčasná žena Zuzka stojí pri ňom. „Verila som, že ho prepustia,“ priznáva na kameru. Stojí pri ňom aj v najťažších časoch a je dôvodom, prečo Dušan mení svoj život aj seba samého.

Všetko vám odhalíme už dnes večer: sledujte Spoveď dnes o 21:40 na JOJke! Prezradíme vám, že voice over tejto relácie bude nahrávať charizmatický herec s magickým hlasom, Milo Kráľ.