Mirka Partlová v Srdci pre deti: Spievala sirotám, ktorým mama zomrela. Rovnako ako pred rokmi jej.

Slová piesne „Budem tu s vami dlhý čas“, sa speváčke iste nespievali ľahko.

Zdenka, Žaneta, Vlaďka a najmladšia 10-ročná Anička prišli o svoju milovanú mamu. Podľahla totiž zákernej rakovine a dievčatá ostali celkom samé. Na raňajky sa delili o jeden jogurt... Našťastie vďaka dobrým ľuďom z Domaši sa dievčatám podarilo pomôcť a zorganizovať zbierku na pomoc. Počas akcie Miss Domaša sa finalistky rozpŕchli do davu a vyzbierali peniaze na pomoc sestrám. „Už nie sme hladné a dokonca si môžeme kúpiť aj nejaké oblečenie,“ povedali v reportáži pre TV JOJ siroty.

Príbeh štyroch sestier je naozaj zdrvujúci. Dievčatá prišli o matku, ktorá tri roky bojovala s vážnym onkologickým ochorením. Keď odchádzala do nemocnice, mysleli si, že sa ešte vráti. Žiaľ nestalo sa tak a dievčatá vo veku od 10 do 18 rokov ostali celkom samé.

Celý príbeh štyroch sestier, ktoré sa snažia ostať po kope za každú cenu, uvidíte počas najväčšieho charitatívneho galavečera Srdce pre deti. Počas neho im pieseň z filmu Neberte nám princeznú zaspievala speváčka Mirka Partlová. A iste to pre ňu nebolo vôbec ľahké. Sama totiž prišla pred tromi rokmi o mamičku, ktorá zomrela rovnako na rakovinu... Aj preto sa jej slová piesne: „Budem tu s vami dlhý čas,“ iste nespievali ľahko.

"Bola som upozornená, že nemám byť v zákulisí, nemám počúvať príbehy detí. Inak by som nepodala dobrý výkon," povedala speváčka a herečka Mirka Partlová pre portál noviny.sk.

Príbeh dievčat a aj pieseň Mirky Partlovej  budete môcť vidieť počas galavečera Srdce pre deti, v piatok 20. decembra o 20.20 na JOJ-ke. Ďalšie informácie o tomto projekte sa dozviete na portáli noviny.sk v sekcii Srdce pre deti. Okrem príbehov statočných detí a ich ešte statočnejších rodín uvidíte aj známe osobnosti, ktoré prišli, aby tento jedinečný projekt podporili.