Mladík na vozíčku zo Srdca pre deti: Hláškami zvalcoval Brychtovú a prekvapil aj Gotta!

Život je príliš krátky na to, aby sme sa ľutovali. Aj to je krédo Bekima, ktorý po úraze ostal pripútaný na invalidný vozík.

Keby som bola tvoja frajerka,“ zavtipkovala moderátorka najväčšieho charitatívneho galavečera Srdce pre deti Katarína Brychtová na adresu sympatického mladíka, ktorý si má netradičné meno Bekim Aziri. „Ale veď nie ste až taká stará,“ šokoval pohotovou a vtipnou odpoveďou mladý muž, ktorý počas večera neraz rozosmial nielen moderátorku, ale aj celé publikum.

A že Bekim (24) nemá iba netradičné meno, ale vskutku aj netradičný životný príbeh, o tom niet pochýb. Napriek tomu, že ako bývalý a veľmi aktívny športovec ostal po úraze pripútaný na invalidný vozík, všetkých šokuje pozitívnym prístupom k životu a humorom, ktorý by mu závidel nejeden macher zo stand-up comedy. Jeho motto znie: Život je jedna veľká párty a ja ho chcem žiť naplno.

Bekim sa ako štrnásťročný začal venovať pretekaniu na terénnych bicykloch, čo sa mu o dva roky neskôr stalo osudným. Na pretekoch v Přerove nezvládol tri kopce a spadol. Verdikt lekárov znel: zlomený štvrtý a rozdrvený piaty krčný stavec a ochrnutie...

Príbeh Bekima, jeho vtipné hlášky, ktoré doslova prevalcovali skúsenú moderátorku Katarínu Brychtovú, ale aj Karla Gotta, ktorý mu pripravil spolu s tvorcami relácie veľké prekvapenie, budete môcť vidieť už dnes v Srdc pre deti. Všetky informácie nájdete na portáli noviny.sk v sekcii Srdce pre deti.

Sledujte najväčší charitatívny galavečer Srdce pre deti, ktorí prišli podporiť mnohé známe osobnosti, už dnes o 20.20. na JOJ-ke!