Buďte v móde o krok vpred: Spoznajte už teraz trendy na jar/leto 2016!

Na Eurovea Fashion Forward uvidíte aj kolekcie na nasledujúcu sezónu.

Milovníčky módy a nákupov sa väčšinou nevedia dočkať okamihu, keď svetoví módni návrhári predvedú svoje najnovšie kolekcie na nasledujúcu sezónu. Podľa nich je totiž ľahké zistiť, čo nás čaká v módnom svete. Vďaka týždňu módy v Bratislave pod názvom Eurovea Fashion Forward môžete byť aj vy o krok vpred. Okrem oblečenia od prestížnych módnych značiek totiž uvidíte ako prví aj kolekciu na sezónu jar/leto 2016, ktorá je na Slovensko privezená priamo z mekky módy – z Milána. „Store manageri na tom pracujú tak profesionálne, či to Marks&Spencer, Pietro Filipi alebo Alizé, že všetky značky sem dovážajú kolekcie z Milána alebo Londýna. Sú to kúsky, ktoré v Bratislave nie sú na obchodoch. Dokonca som mal telefonát z Guess by Marciano. Store managerka predstaví ako jedna z mála už kolekciu Jar/Leto 2016. Kolekcie idú priamo z Milána,“ láka choreograf Mário Sečkár.

Ak namiesto módy zo svetových metropol preferujete kúsky od slovenských či českých módnych značiek a návrhárov, tiež si prídete na svoje. Najnovšiu kolekciu totiž predstaví aj česká značka Pietro Filipi, ktorá pôsobí na českom a slovensko trhu viac než 20 rokov. Vsádza na nadčasové a minimalistické strihy, kvalitu materiálov a dokonalé krajčírske prevedenie. Pietro Filipi sa však nezameriava len na ženy, ale aj na mužov. Na Eurovea Fashion Forward sa preto nebudú nudiť ani páni. „V rámci pánskej kolekcie sa snažíme prepojiť moderný biznis look a mestský štýl na voľný čas. Návrhár povedal, že chce navrhovať módu pre mužov, ktorí dokážu oceniť kvalitu materiálu a originálny dizajn. Takže na tejto prehliadke si určite prídu na svoje aj páni,“  myslí si senior manažérka Ivana Škerdová.

Dámy, necháte sa v móde rady zlákať oblečením, ktoré navrhli svetové celebrity? Tak potom je pre vás módna prehliadka poľskej značky Reserved to pravé orechové. Na Eurovea Fashion Forward odprezentujú špeciálnu limitovanú kolekciu, ktorú navrhla modelka a módna ikona Georgia May Jagger. „Je to limitovaná edícia a nenachádza sa v žiadnom inom obchode okrem Eurovey. Sú to drahšie a kvalitnejšie kúsky a navrhovala si ju sama Georgia. V tejto kolekcii prevláda čierna, biela a červená farba,“ prezradila vizualistka Klaudia Puškárová.

Chcete si aj vy vychutnať túto prestížnu módnu udalosť? Lístky na Eurovea Fashion Forward sú dostupné v sieti TicketPortal.

Presný program Eurovea Fashion Forward nájdete na tomto linku. 

foto: Thinkstockphotos, Facebook.com / Georgia May Jagger