TV RIK

Prvá televízna stanica pre deti v slovenčine prichádza: RiK oficiálne vysiela od 1.1.2015!

K dátumu štartu jej vysielania bude spustený aj web Rik.sk

RiK je historicky prvá televízna stanica pre deti v slovenskom jazyku, s atraktívnym detským programom a výrazne edukatívnou pridanou hodnotou. Ide o prémiový, a teda platený kanál cielený na deti vo veku 4 – 12 rokovAko piata televízia v poradí doplní portfólio staníc JOJ Group presne 1. januára 2015, kedy začne RiK vysielať svoj program v HD kvalite a vo formáte 16:9. Jeho ťažiskovými formátmi budú programy európskej produkcie, ktoré sú zábavné, poučné a bez prvoplánového násilia.

Nová detská stanica JOJ Group bude distribuovaná ako platený kanál, zaradený do spoplatnených balíkov v ponuke operátorov Skylink, Slovanet, Orange a Antik. Hneď od začiatku vysielania tak bude mať penetráciu na cca 40 % územia Slovenska. K dátumu štartu jej vysielania bude spustený aj web Rik.sk, kde sa diváci dozvedia všetky informácie o novej stanici a jej programe.

JOJ Group uplynulý týždeň spustila skúšobné vysielanie RiKa na Skylinku. V hodinovej slučke maskot stanice – havran RiK prezrádza programovú štruktúru vysielania a ukazuje príklady formátov, ktoré budú súčasťou jeho programu.