Rik TV

Detská televízia RiK pribudla do ponuky Plustelky

Prvá televízna stanica pre deti v slovenčine RiK rozširuje svoje pokrytie.

Prvá televízna stanica pre deti v slovenčine RiK rozširuje svoje pokrytie a od dnešného dňa je dostupná aj cez bežnú anténu v programovej ponuke Plustelky, ktorú prevádzkuje spoločnosť Towerhome, a.s.

Od 5. apríla pribudla detská stanica RiK z portfólia JOJ Group aj do ponuky digitálnej televíznej platformy Plustelka spoločnosti Towerhome, a.s., ktorá už ponúka divákom terestriálneho vysielania cez anténu tiež filmovú stanicu JOJ Cinema.

Program televízie RiK, ktorá ako prvá detská stanica vysiela v slovenčine, pozostáva z európskej produkcie a vlastnej tvorby - deti sa zabavia pri veselých príbehoch kohútika Kikiriki a naučia sa rôzne triky v šou Kúzlovanie či v relácii Zabi nudu. A exkluzívne iba v TV RiK môžu deti sledovať úplne nové príbehy dvoch nešikovných kutilov Pat a Mat.

Stanica RiK je tak od dnešného dňa dostupná pre viac ako 85 % slovenských domácností - cez anténu a televízny prijímač s podporou MPEG-4 a CI+ slotom pre bezkartové moduly Plustelka. RiK vysiela vo 4. celoplošnom multiplexe a prvé dva týždne bude dostupný pre všetkých zákazníkov Plustelky (vrátane Plustelky Mini) v rámci bezplatného promo vysielania. Pre zákazníkov s balíkom Plustelka Štandard alebo DUO bude RiK dostupný automaticky a bez zmeny mesačného poplatku.

Detská televízia RiK je distribuovaná od 1. januára 2015 ako prémiový kanál, zaradený do spoplatnených balíkov v ponuke operátorov Skylink, ANTIK Telecom, SWAN, Slovanet, Orange Slovensko, DSI DATA, ARTOS, BDTS, e-Net, Gecom, ISPER, Káblová televízia Komjatice, Kalná KTR, MARTICO, MIKOTEL, PROGRES-T, Sinet CTV, Stastel, TFM, Telly CE a oddnes aj Towerhome. Viac informácií nájdete na webovej stránke rik.joj.sk.