Janko muzikal final

Bakalovi sebavedomie rozhodne nechýba: Celý život ma láka Hollywood

Bude z moderátora herec?

Moderátor televízie JOJ Ján Bakala je nie len atraktívnym mužom a talentovaným moderátorom, ale je to chlap s veľkým srdcom dieťaťa. Od predškolského veku zbožňoval filmy a ešte radšej mal svojich hrdinov. Tímu joj.sk sa zdôveril, že keď bol ešte dieťaťom, hrdinovia boli pre neho vzorom. Teraz, keď už Janko podrástol, sám by sa chcel stať jedným z nich: „Samozrejme, ako každého snívajúceho o herectve ma vždy lákal Hollywood, kde by som žiaril v svetlách reflektorov, chodil na veľké party a mohol sa titulovať za umelca a žiť bohémsky život,“ hovorí moderátor Ján Bakala.
Jankovi sa jeho sny začínajú meniť na skutočnosť. Hollywood to zatiaľ nie je, ale začal hrať v divadle. Nedávno vyhral kasting na hru Chrám Matky Božej v Paríži, v ktorej získal rolu zlého kňaza Frolla. „V divadle utečiem z tejto reality a stávam sa niekým iným. Cítim sa ako malé dieťa, aj keď je rola vážna, pretože sa jednoducho hrám,“ dodáva Janko.
Zvládol by aj rolu v prítomnosti nahej herečky? „Je dôležité rozdeľovať pracovné od osobných záujmov, preto prítomnosť nahej ženy pri hraní je absolútne profesionálna záležitosť. To je to isté, akoby bola táto otázka položená gynekológovi,“ smeje sa moderátor. To je naozaj vyzretý pohľad na tak mladého muža. Ale čo Jankovi behá naozaj v hlave pri pohľade na krásne nahé ženské telo, nám asi neprezradí. Musíme sa uspokojiť s tým, že Janko je profesionál. My mu, samozrejme, držíme palce a prajeme veľa úspechov v jeho kariére.

Joj.sk vám v spolupráci s Divadlom Jána Palárika v Trnave prináša súťaž o lístky na predstavenie Chrám Matky Božej v Paríži, v ktorom budú účinkovať Ján Bakala - moderátor TV JOJ, Zuzana Mészárosová - herečka Novej Scény, Linda Zemánková - bývalá divadelná herečka, ktorá má priamo v Trnavskom divadle za sebou 120 inscenácií.
Projekt vznikol aj na počesť Jozefa Bednárika ako uctenie jeho pamiatky. Premiéra muzikálu Chrám Matky Božej je naplánovaná na Valentína 14. 02. 2015 o 18:00  hodine v Divadle Jána Palárika v Trnave.

Joj.sk má pre svojich čitateľov teraz exkluzívne dva voľné lístky, ktoré môžete získať zapojením sa do súťaže! Stačí, keď zodpoviete na jednu jednoduchú otázku a to:

Akú reláciu moderuje Ján Bakala?

Správnu odpoveď zašlite na mail sutaz@joj.sk a ako predmet uveďte názov divadelnej hry - Chrám Matky Božej v Paríži!