Stanka Pavolova

Chystá sa zavesiť moderovanie na klinec? Stanka Pavolová z Top Staru má nový flek!

O jej novom džobe vieme všetko.

S usmievavou Stankou Pavolovou sa diváci televízie JOJ pravidelne stretávajú prostredníctvom relácie Top Star, ktorú už niekoľko rokov moderuje. Hoci sa pred kamerou cíti ako ryba vo vode, rozhodla sa, že skúsenosti načerpá aj v inej oblasti a posunie sa ďalej. Najnovšie sa totiž posadí na režisérsku stoličku jedinečného projektu, aký sme na Slovensku ešte nemali. Blondínka zostavila jedinečný a originálny program, ktorý sa zobrazí na vodnej stene a bude zosynchronizovaný s hudbou a laserovou show. Majú sa jej fanúšikovia obávať, že zavesí moderovanie na klinec? „Nie, určite nechcem skoncovať s moderovaním. Moja práca ma nesmierne baví, milujem ju a vychutnávam si ju. Ale každý kreatívny človek mi dá za pravdu, ak poviem, že dobrú príležitosť treba chytiť za pačesy. To bol aj môj prípad. Keďže som Slovenka telom aj dušou, nebolo čo riešiť. Táto jedinečná multimediálna vodná šou totiž vzdá hold našej krajine. Na vodnej stene budú premietané krásy prírody, ale uctíme si aj významné osobnosti,“ povedala pre joj.sk.

Stanka prezradila, že nie je jedinou „jojkárkou“, ktorá na veľkolepej šou participuje. Okrem nej priložili ruku k dielu aj naši ďalší kolegovia. „Návštevníci budú mať aj skvelý hudobný zážitok, pretože hudby sa bravúrne zhostil hudobný skladateľ Peter Machajdík. Na vizuálnej zložke podujatia participujú aj moji kolegovia z JOJky – kameramani Stanko Gužák a Erik Praus. Videá zo známych a krásnych dokumentov sú zas dielom Tomáša Hulíka, ktorého sestra takisto pracuje ako reportérka Krimi Novín v televízii JOJ. Ako vidíte, moja domovská televízia na multimediálnej šou výrazne participuje, za čo som jej veľmi vďačná,“ dodala.

Multimediálna vodná show Tancujúca voda: Od Tatier k Dunaju sa uskutoční už 30. júna o 22:30 na nábreží Eurovea. Viac informácií nájdete tu.

Autor: Lenka Filipová