Veď sú ako sestry: Erika Barkolová s mamou odhodili šaty a takto to dopadlo!

Erika Barkolová má postavičku ako lusk. Svoje dokonalé krivky ukázala nedávno aj v lyžiarskom stredisku v Jasnej. A nebola sama. Pridala sa k nej aj jej mamina. Obe vymenili zimnú garderóbu za letný plavkový outfit. A ako to dopadlo?

Moderátorka a redaktorka Topstaru a Ranných novín Erika Barkolová má síce už tesne po štyridsiatke, no sexepílom a zvodnou postavičkou môže bez problémov konkurovať aj svojim vlastným dcéram. A nielen im, ale aj vlastnej mame. Máme aj dôkaz! Keďže jej postavička vyzerá ako lusk, rada ju ukazuje na obdiv. Navyše po tom, čo sa zúčastnila relácie Reštart aj ako účinkujúca a viditeľne schudla a spevnila postavu, je jej telo ešte dokonalejšie než kedykoľvek predtým. Napriek tomu, že plavková sezóna ešte neodštartovala, ona si ju spravila počas zimnej dovolenky v Jasnej spolu s maminou Elenou už teraz. 

Obe sa ukázali Erikiným fanúšikom na Instagrame priamo z lyžiarskeho svahu. Ani jedna z nich však nepózuje v lyžiarskom výstroji, ale rovno v plavkách. Fotkou však poriadne podráždila mužské oko nielen Erika, ale aj jej mamina. Obe boli oblečené v obtiahnutých plavkách s havajskými ozdobami a vzbudzovali rozruch na kilometre ďaleko. Pozrite, ako im to slušalo. 

https://www.instagram.com/p/Bu1UjulgI3B/

VIDEO: Erika v Jasnej neukázala svoju postavu na obdiv po prvýkrát: