Nora zvozila neúprimnú Jarku: Je stará a afektovaná!

Jarka v Norinej neprítomnosti vyhlasovala, že to celebrite „nandá“. Nakoniec to Mojsejová „nandala“ jej.

Vo VIP Nákupných maniačkach sa atmosféra zhusťuje, no ženy svoj názor na Mojsejovú hovoria iba v jej neprítomnosti. Veľké reči mala nielen Betka, ale aj manažérka Jarka, ktorá ako druhá mala zladiť outfit do témy „obleč sa ako moderátorka Topstar“. Nora Jarkin výber zvozila pod čiernu zem: „To nemyslíte vážne toto? Skutočne to myslíte vážne?“ Nora pochválila iba voľbu šiat, topánky aj hrubé doplnky označila, že sú ako päsť na oko. Celkovo jej outfit bol jednoducho zlý. „Zle, zle. Sklamali ste ma, od vás som čakala najviac. Tie topánky vyhoďte, prosím vás,“ pokračuje Nora.

Jarka sa síce počas hodnotenia snažila svoj výber oblečenia obhájiť, argumenty však hľadala iba ťažko. Mimo Norinej prítomnosti situáciu otočila: „Chcela si na mne zgustnúť, lebo cíti konkurenciu, ale na mňa si neprišla,“ hovorí s umelým úškrnom. Jej outfit pri tom zvozili aj štylisti. „Celý jej outfit pôsobí trochu kabaretne,“ hodnotí Marián Hornyák. „Celé to vyzerá absolútne zle a ja asi k tomu nemám viac čo povedať,“ nenechádzal výnimočne slová Maroš Kočišík. Ten bol zhrozený už z Jarkinho šatníka, ktorý Mojsejová okomentovala výstižne: „Stará chcela mladou byť.“

Jarka v sebavedomých slovách po hodnotení Nory nekončila, dovolila si dokonca smelo vyhlásiť, že ak by v nej Mojsejová necítila konkurenciu, dala by jej za jej outfit plný počet bodov. Je presvedčená, že sa Nore outfit prosto páčil: „Myslím si, že keď ma zbadala, videla som to v jej výraze tváre, že som sa jej určite zapáčila. Ale už vtedy si povedala - hop, to je ozaj konkurentka, teraz jej to nandám.“ Nora jej to aj „nandala“, okrem toho, že jej outfit ohodnotila na tri body si neodpustila ostré vyjadrenie, ktorým však vystihla Jarkino správania. „Je strašne afektovaná, strašne je neprirodzená, strašne sa robí do kamery, má z toho trému, je z toho na nervy a potom to vyzerá zle,“ hovorí Nora. Tá má čo robiť, aby svojim súperkám nenaložila ešte viac, i keď v najbližšom pokračovaní sa jej to veru dariť nebude.