Mojsejová 6

Kritiku dnes schytá aj Nora: Vyzeráte ako safalátka!

Maroš Kočišík si posvieti aj na Noru, Betka s Jarkou ju ohovárajú naďalej.

Nakupovanie s VIP Nákupnými maniačkami pokračuje nákupmi Karin. Bikiny fitneska, ktorá svoj športový „úbor“ predviedie aj pred kamerou, sa obáva kritiky Nory Mojsejovej a tak ešte pred jej príchodom obhajuje kúsky, ktoré zaručene nebudú Nore po chuti. Popri sprevádzaniu jej šatníkom prezradí, že pracuje ako mediátorka a ukáže aj oblečenie, ktoré je určené pre toto povolanie. Do nákupného centra sa vyberá spolu so svojou mamou, ktorá prekvapí mladistvým vzhľadom. V niektorých momentoch vyzerá dokonca mladšie ako jej dcéra!

Keď sa Nora Mojsejová vytratí z dohľadu, BetkaJarkou začnú vlnu ohováraní. Na podnikateľke nenechajú nitku suchú, no hrdinky sú iba v Norinej neprítomnosti, do konfrontácie s ňou sa ani jedna nepustí. A keď teda ohovárajú ony, Nora sa krotiť určite nebude. „Jarka si kúpila topánky, v ktorých vyzerala ako bordelmama. Ona nie je nákupná maniačka! Vyhadzuje peniaze na lacné veci. Neverím, že nosí to perie do uší, veď to nosia päťročné deti!“

Nora sa však musí pripraviť aj na nečakanú kritiku a to rovno od štylistu Maroša Kočišíka. Ten zhodnotí outfit, v ktorom prišla ku Karin: „Nora, máte radi veľa vlasov, ale tieto predĺžené dajte preč. V tom svetríku vyzeráte ako safaládka, ste v ňom napresovaná tak, že sa na to nedá pozerať a ja mám z toho očný tlak!“ Nora sa ale bude brániť. Ako?

Sledujte VIP Nákupné maniačky dnes o 22:00 na Jojke!