Mojsejová to natrela súperkám! Nakúpila za polhodinu, Betku dvakrát rozplakala

Nora nakúpila najrýchlešie v histórii šou.

Najlepšia, najrýchlejšia, najštýlovejšia. Nora Mojsejová zvládla nakupovanie v shopping centre za neuveriteľných 30 minút a vytvorila tak rekord v šou Nákupné maniačky. Súperky tak za ňou zaostali nielen v celkovom výbere outfitu, ale aj rýchlosti. Nora sa netajila tým, že do šou prišla vyhrať a to sa jej aj podarilo. O peniaze jej však nešlo. Finančnú výhru darovala svojej súperke.

"Vyhrala som síce finančnú výhru päťsto eur, ale chcela by som túto výhru venovať Betke, lebo si myslím, že ju potrebuje viac ako ja," povedala po vyhlásení výsledkov. Betku sa jej tak podarilo rozplakať po druhý raz v priebehu jedného dňa. Prvýkrát, keď jej zaobstarala odvoz luxusným autom na natáčanie do hotela a druhý raz pri darovaní peňazí. Nora však na Betku nezmenila názor, stále si o nej myslí svoje: "Betke som poslala limuzínu z tohto dôvodu: Mám taký pocit, že chcú byť všetky tri v televízii. Chcela som Betke dopriať to, aby si to užila ako ozajstná hviezda. Takto chodia hviezdy, ako prišla ona. Čiže ja, Jennifer Lopez a Betka z Vrakune. Toto som ti splnila a teraz o tom môžeš rok rozprávať."

Nora mala pri nakupovaní veľký problém s rozpočtom a tak musela takmer pri každej časti jej outfitu zjednávať cenu. Najvýraznejšou položkou bola zelená bunda, ktorá stála až 540 eur, Nora však zjednala o 40 % nižšiu cenu. Outfit jej pozitívne musela ohodnotiť aj Betka, i keď sama priznala, že by ju veľmi rada skritizovala. "Úprimne rada by som kritizovala pani Noriku, ale nemám čo na nej kritizovať," povedala pri hodnotení, v ktorom dala Mojsejovej 8 bodov. 

Nore sa pri predvádzaní outfitu podaril aj mierny trapas, keď v nových topánkach nedokázala chodiť a dvakrát sa na improvizovanom móle potkla. Nora Mojsejová však ukázala, že má vkus a právom jej patrí titul VIP Nákupná maniačka!