JUSTIN A JESSICA

Synček Justina Timberlakea a Jessicy Biel rastie ako z vody: Čoskoro oslávi prvý rok!

Na koho sa viac podobá?

Spevák Justin Timberlake spolu s herečkou Jessicou Biel čoskoro oslávia prvé narodeniny ich malého synčeka Silasa Randalla Timberlakea. Malý Timberlake obrátil rodičom život hore nohami, no sú šťastní za tento najväčší dar, aký si mohli priať. Spočiatku nechcel pár uverejňovať fotografie svojej ratolesti na sociálnych sieťach, no očividne zmenil názor. Justin je hrdý na svojho syna a chváli sa ním ako na Facebooku tak aj na Instagrame.

Fanúšikovia Justina Timberlaka a akčných filmov môžu sledovať speváka a herca vo filme Vysoká hra, ktorý vysielame dnes o 20:35 na JOJke. Justin hrá vo filme postavu Richieho, absolventa prestížnej Princetonskej univerzity, ktorý zistí, že bol pri falošnej on-line hre podvedený a okradnutý. Preto odcestuje do Kostariky, kde sídli magnát Ivan Block (BEN AFFLECK), ktorý má tieto hry pod kontrolou. A práve jeho chce Richie obviniť z podvodu. Block ho však odradí od pomsty a získa ho na svoju stranu prísľubom nesmierneho bohatstva. A tiež ho zoznámi so svojou atraktívnou partnerkou Rebeccou (GEMMA ARTENTONOVÁ)...

Nenechajte si ujsť dnes o 20:35 na Jojke kinopremiéru Vysoká hra s Justinom Timberlakeom a Benom Affleckom, v ktorom sa hrá o veľké peniaze, aj keď v stávke je v skutočnosti oveľa viac!