Jankovič roztancoval Slovensko aj v bolestiach: Na štekloch si zaskákali aj muži!

Finalista z Talentu to v Riverpark dance school poriadne rozprúdil.

Filip Jankovič je späť. Vynikajúci slovenský tanečník žijúci v zahraničí po dlhom čase prišiel aj na Slovensku. Naposledy sme ho mali možnosť vidieť v šou Česko Slovensko má talent, kde sa vďaka tancu na vysokých opätkoch prebojoval až do finálovej desiatky. Pre veľký záujem zorganizoval uplynulú sobotu v Riverpark Dance School – škole tanca v Bratislave vlastný tanečný workshop Heels Master Class. Záujem o Filipove „opätkové lekcie“ bol skutočne obrovský, o čom svedčí nielen skvelá účasť, ale aj to, že okrem dievčat prišlo so svojimi šteklami aj niekoľko chalanov. „Väčšina z nich boli kamaráti. Aj sa pýtali, či majú prísť na opätkoch, no ja som im povedal, aby prvýkrát prišli na normálnych topánkach. Toto totiž nebola lekcia pre začiatočníkov,“ vysvetľuje nám Filip.

Mladého tanečníka na Slovensku spopularizovala najmä účasť v Česko Slovensko má talent, kde na opätkoch tancoval spolu s britskými kamošmi Joellom a Kashom. „Televízia mi pomohla vo veľkom smere. Premýšľal som aj nad ďalšou účasťou v Talente, ale skôr by som tam poslal skupinu báb, ktoré na podpätkoch vediem,“ hovorí Jankovič o plánoch v najbližšom Talente.

Skvelú náladu a tanečnú horúčku na plnom parkete v Riverpark Dance school neprekazilo ani Filipove zranenie nohy. „Vrátil som sa z Thajska, jeden večer som nemohol vydržať, išiel som bosý po pláži, kde hrali latino rytmy. Nechtiac som udrel pätou do kameňa a niečo som si poranil. Napriek bolesti musím ísť ďalej,“ nevzdáva sa Filip, ktorý sa musel celý deň prekonávať, aby dal stopercentný výkon. Ak by ste si však mysleli, že tancuje výlučne v drahých a značkových kúskoch, ste na omyle. Filipovi totiž na kvalite až tak nezáleží a kupuje si lacné štekle z Číny.

Pozrite si v našom videu, ako to vyzeralo na sobotnom Filipovom tanečnom workshope Heels Master Class v Riverpark dance school v Bratislave.