Vysvedčenie dnes dostali aj NAŠI herci: Ako ovplyvnilo natáčanie ich výsledné známky?

Za sebou majú skutočne náročné obdobie.

Po desiatich mesiacoch dnes nastal vytúžený deň pre všetky školopovinné deti, ktorým práve začínajú dvojmesačné prázdniny, očakávané leháro a kopec zábavy s kamošmi. Predtým však všetci ráno obdržali koncoročné vysvedčenie, ktoré odzrkadlilo ich snahu i schopnosti za posledný polrok. Toto si dnes odžili aj herci zo seriálu NAŠI – David Krajčík, Max Bolf, Gregor Miler a jeho seriálová priateľka Mia, ktorú stvárňuje sára Polyaková. Tento polrok mali všetci štyria skutočne náročný, keďže veľkú časť z neho strávili na nakrúcaní druhej série. Ako dokázali skĺbiť tieto dve aktivity napriek veľkej pracovnej vyťaženosti?

„Budem mať napokon iba dve dvojky a samé jednotky. Napriek náročnému obdobiu sa to dalo dať,“ hovorí David. Na rozdiel od svojich spolužiakov mal o čosi zľahčenú situáciu a menej skúšania od učiteľov. Najmladší z trojice chalanov Max Bolf obstál tento rok podobne: „Ja si myslím, že také jedna – dva. Možno nejaká trojka hrozí z dejepisu.“

Rodičov takisto poteší aj Gregorova seriálová priateľka Mia alias Sára Polyaková. Tá si dnes na vysvedčení našla len dve dvojky, aj to z predmetov, ktoré nie sú až tak podstatné. Trocha inak je na tom Gregor, ktorý len tajnostkársky poznamenal, že toto vysvedčenie bude o čosi horšie, než je zvyknutý. „Vzhľadom na to, že všetku námahu som musel upriamiť sem, nebude to také dobré, ako to mohlo byť,“ hovorí gymnazista Gregor Miler. NAŠI štyria herci tak opäť dokázali, že šikovnými sú nielen na pľaci, ale aj v školských laviciach.

Najnovšiu epizódu seriálu NAŠI nájdete v bezplatnom archíve!

Autor: Ivan Paško