Tajomstvo dlhovekosti Vajdovcov odhalené: Jožo sa chystá na ďalšiu šesťdesiatku!

Ako to robia, že vyzerajú tak sviežo?

Ako to robia, že vyzerajú stále dobre a v každom veku? O Vajdovcoch je známe, že sa všetci dožívajú vysokého veku. Za tým všetkým sa však skrýva viacero faktorov a celé je to jedna veľká veda. Napríklad taký herec Jožo Vajda chodí pravidelne celý život cvičiť. Aj tu si však dáva pozor na to, čo pred tréningom skonzumuje či vypije. „Keď idem cvičiť, tak len energetické veci, maximálne šťavu a s prázdnym žalúdkom. Nemôžete cvičiť najedení. Možno vodu, alebo pomaranč, jablko a čistú šťavu, aby bola energia,“ vysvetľuje nestarnúci herec, ktorý oslávi budúci týždeň svoje 61. narodeniny. Ak už si má niečo schuti zajesť, tak najskôr 25 minút po tréningu. Zo stravy však vylučuje akékoľvek proteíny, chémiu či prášky, pretože človek by mal podľa neho získavať vitamíny výlučne prírodnou formou. 

K zdravému výzoru Ley a Joža však nepochybne prispieva aj genetika a dlhovekosť celej rodiny. V rodine máme gény. Starí a prastarí rodičia sa dožívali okolo stovky a viac. Okrem toho máme v rodine veľa lekárov, ciže u nás funguje skvelá osveta,“ prezrádzajú Vajdovci. Podľa Joža čaká aj ich dvoch ešte veľa rokov života – Leu minimálne stovka a jeho aspoň ďalšia šesťdesiatka.

Obaja zrejme nemajú ďaleko od pravdy, keďže Lea napríklad ešte viac omladla po pôrode. Nemyslím, že dieťa pridáva roky, naopak, uberá. Žiadne problémy s váhou, dostala som motiváciu dať sa ešte viac dokopy a byť ešte príťažlivejšia, než som bola. S dieťaťom som omladla, cítim sa a vyzerám lepšie,“ prezrádza šťastná mamička Lea. Sebazaprenie zdedila pravdepodobne po otcovi, ktorý sa, takisto, v najhorších chvíľach zaprie a začne na sebe makať ešte viac.

Sledujte Vajdovcov proti Hudákovcom v celebritnej výzve Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 20:35 na JOJke!

Autor: Ivan Paško