Honba na čarodejnice  - najkratšie manželstvá

Keď poviete áno, ale rýchlo si to rozmyslíte: 5 párov, ktoré svoj sobáš oľutovali!

Niektoré hviezdy sa rozviedli priam expresne.

Svadba je takmer pre všetkých ľudí vážnym krokom v živote, ktorý si veľmi dobre premyslia skôr, než ho aj reálne uskutočnia. Existujú však aj ľudia, ktorí do chomúta vhupnú s „horúcou hlavou“ a na vyslovenie povestného áno im stačí chvíľkové pobláznenie či očarenie. Nebol by to americký šoubiznis, keby drvivá väčšina najkratších manželstiev nevznikla práve medzi tamojšími celebritami. Predsa len, bláznivé Las Vegas v kombinácii so vzájomnou príťažlivosťou a kvapkou alkoholu dokážu divy.

Britney Spears a Jason Alexander: O najväčší rekord sa postarala niekdajšia popová princezná, ktorá vo svojom búrlivom období stvárala poriadne pestvá. Jedným z nich bol aj sobáš s kamarátom z detstva. Nevesta bola vybavená šiltovkou a roztrhanými džínsami a obrad sa uskutočnil v kaplnke rýchlych sobášov v Las Vegas. Manželstvo im vydržalo 55 hodín.

Carmen Electra a Denis Rodman: A taký hviezdny pár to mohol byť... Kontroverzný hráč NBA a sexica, po ktorej túžil nejeden muž. Okamžite medzi nimi preskočil iskra a ani sa nenazdali a už bola ruka v rukáve. Nie však na dlho. Denis o 9 dní požiadal o anulovanie manželstva. Žeby sa bál, že pripeknú ženu po svojom boku nezvládne?

Eddie Murphy a Tracey Edmonds: Táto svadba bola trochu iná ako tie ostatné. Neodohrala sa pod vplyvom alkoholu ani iných látok a nebola ani „na rýchlo“. Práve naopak, ich sobáš predstavovala romantická plážová ceremónia. Obrad na ostrove im však úrady neuznali a k civilnému už nikdy nedošlo. Obrúčky nosili len 15 dní.

Kim Kardashian a Kris Humphries: Hovorí sa, že nič čo urobí Kim, nie je len tak a všetko má svoj zámer. Preto sa aj špekulovalo, že jej veľkolepá svadba s basketbalistom NBA bola len mediálnym ťahom. Detaily z ich 72-dňového manželstva pravidelne zapĺňali stránky bulvárnych médií, no o rozvode sa verejnosť teda veľa nedozvedela...

Nicolas Cage a Lisa Maria Prestley: Ironicky povedané, rekordérmi v skupine najkratších sobášov sú tieto niekdajšie hrdličky. Charizmatický herec a dcéra kráľa rokenrolu mali utajovanú svadbu na Havaji v deň 25. výročia Elvisovej smrti. Po 90-tich dňoch však Nicolas vyplnil a odoslal rozvodové papiere. Neskôr k rýchlemu rozvodu povedali, že sa k sebe skrátka nehodili...

Nicolas Cage hrá hlavnú úlohu vo filme Honba na čarodejnice, ktorý si môžete pozrieť už dnes o 20:35 na JOJke!

Autor: Lenka Filipová