Poznáte postup, ako sa správne nalíčiť a zakryť nedostatky? Lucka vám poradí!

Pozrite si tutorial.

Každá z nás chce byť krásna a aspoň raz za čas vyzerať ako tie dámy z titulných fotiek časopisov. Určite mi dáte za pravdu, že sa snažíme občas zaujať svoje okolie aj výzorom. Sledujeme rôzne tutorialy, ako sa správne nalíčiť, či už do mesta alebo večer, keď ideme s kamarátkami na drink. A kto iný nám môže v tomto poradiť, ako dvorná vizážistka Nákupných maniačok, Lucka Sládečková? O jej odbornosti nikto nepochybuje a už na jej sociálnych profiloch môžeme sledovať rôzne rady, ktorými sa nám snaží pomôcť.

Máte akné, pigmentové škvrny, kruhy pod očami alebo si len neviete správne vytvarovať obočie? Chceli by ste vedieť správne skryť vaše nedostatky, ale neviete ako na to? Toto, a ešte oveľa viac, vám ukáže Lucka vo svojej novej webovej relácií Makeup tutorial s Lucid Style. Prvú epizódu, kde začíname s jednoduchým líčením môžete sledovať tu.

Ak aj vy máte záujem, aby vám Lucka poradila v líčení a zároveň vás nalíčila, neváhajte vyplniť formulár a pošlite nám ho spolu s vašou nenalíčenou fotografiou. Poďme sa teda skrášľovať!

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora