Bell a Shepard

Kristen Bell priznala ťažké obdobie, ale zaspomínala aj na svadbu s manželom

Konečne ukázala aj fotografie.

Tento víkend sa Kristen Bell podelila o fotky z jej svadby s manželom Daxom Shepardom, čo fanúšikom konečne umožnilo pohľad na súkromný obrad z roku 2013. 36-ročná herečka odhalila tieto fotografie počas rozhovoru pre CBS v nedeľu ráno:  „Vzali sme sa v malej miestnosti na úrade v Beverly Hills a aj tak to bol jeden z najlepších dní môjho života,“ vyhlásila o svadbe.

Hviezda seriálu Veronika Marsová tiež otvorene rozprávala o tom, aký boj viedol v minulosti  jej manžel Shepard so závislosťou a že to z neho urobilo lepšieho otca svojich dvoch dcér, Lincoln, 3 a Delta, 18 mesiacov. "Je to skvelý otec," povedala Bell. „Pozná hodnotu vecí. Bol totiž závislý veľmi dlhé roky, no podarilo sa mu z toho dostať a už je 11 či 12 rokov čistý. Vie, koľkokrát to pokazil a koľkokrát bol naozaj blízko k tomu, aby úplne všetko stratil,“ rozprávala so slzami v očiach.

Aj napriek úspešnosti seriálov a filmov, v ktorých hrala, ako Ľadové kráľovstvo, Matky na ťahu alebo spomínaná Veronika Marsová, sláva pre ňu neznamená nič v porovnaní s rodinou:  „Vždy premýšľam nad tým, na čo budem myslieť na smrteľnej posteli. Určite to nebude nejaký film či seriál, v ktorom som hrala. Bude to moja rodina,“ vyhlásila.

Herečku Kristinu Bell a jej manžela Daxa Sheparda môžete sledovať už dnes večer vo filme Udri a zdrhni o 22:40 na JOJke!

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora