Tamara Taylor

Doktorka Saroyanová sa pomaly stráca pred očami: Chudne dobrovoľne?

Pozrite, ako vyzerá teraz.

Tamara Taylor sa do pozornosti divákov dostala najmä úlohou Dr. Camilly Saroyanovej v obľúbenom seriáli Kosti, kde hrá po boku Emily Deschanelovej a Davida Boreanaza. V roku 2005, kedy sa začala nakrúcať prvá epizóda bola Tamara krásna žena, ktorá mala postavičku ako lusk a ako sa hovorí, bolo ju za čo chytiť. Dnes, pár rokov od začiatku nakrúcania, sa však jej váha výrazne znížila a doktorke Saroyanovej začínajú vidieť aj kosti. Najskôr sa prezentovala tým, že to je zámerné chudnutie, pretože so svojou postavou nebola úplne spokojná, no teraz sa už začína špekulovať, že za tým môže byť aj niečo iné. Takéto informácie sa však nepotvrdili, takže dúfame, že to je naozaj len úmysel a Tamara je po zdravotnej stránke v poriadku.

Tamara Taylor sa pred kamery postavila ešte v seriáli Správna päťka po boku Neve Campbellovej a Mathew Foxa. Neskôr ju obsadili do úlohy Dr. Any Syphax  v Meste anjelov a narkomanky v Diary of Mad Black Woman.

Seriál Kosti môžete sledovať už dnes večer v dvoch častiach za sebou od 21:45 na JOJke a v repríze v piatok o 20:45 na WAU!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora