Na JOJke vás čaká SILNÝ SEPTEMBER: Predstavujeme vám horúce filmové premiéry!

Kinohity, ktoré musíte vidieť.

Herkules
Klasický príbeh mytológie o Herkulovi dostáva nový rozmer. Začína sa v momente, keď Herkules splnil povestných 12 úloh, aby sa vykúpil z minulých hriechov. Žije vo vyhnanstve a živí sa ako vojak. On a jeho päť verných spoločníkov putuje po starovekom Grécku a výmenou za zlato poskytujú ochranu každému, kto ich potrebuje. Keď o ich služby požiada samotný trácky kráľ a jeho krásna dcéra, ktorých zem neustále ohrozujú tyranskí bojovníci, Herkules konečne pochopí, že osudu neutečie.

Zdroj: joj.sk

Thor: Temný svet
V dávnej minulosti mocný Bor, otec Odina, porazil sily temného elfa Malekitha, ktorý chcel zničiť celý vesmír pomocou mocnej zbrane Aether. Malekitha porazili, jeho zbraň starostlivo ukryli a zdalo sa, že temné spomienky zostanú minulosťou. Zloduch Malekith však nezomrel. Skryl sa spolu so svojimi najvernejšími a čakal na vhodný čas, kedy bude môcť diabolskú zbraň znova použiť. Všetky svety tak čelia hrozbe totálnej skazy, a jedine Odinov syn a asgardský boh hromu Thor  ju môže odvrátiť. Jeho kladivo je však prislabé v boji proti mocným silám zla...

Zdroj: joj.sk

Paddington
Paddington nie je obyčajný medvedík. Pochádza z najtemnejších končín Peru, nosí červený klobúčik a viac než čokoľvek iné miluje marmeládové sendviče. Keď zemetrasenie zničí jeho domov, teta Lucy ho pošle do Londýna, aby si našiel novú rodinu. Sám a opustený na paddingtonskej železničnej stanici pomaly zisťuje, že život vo veľkomeste vôbec nie je taký, aký si predstavoval. Našťastie však stretne rodinu Brownovcov, ktorá sa ho ujme aj napriek kategorickému nesúhlasu otecka. Typicky slušný a nudný Brit sa totiž obáva, že zvieratko naruší jeho milovaný pokoj a poriadok. A jeho najhoršie obavy sa už čoskoro naplnia. Kdekoľvek sa ich maznáčik objaví, začnú sa odohrávať neuveriteľné veci.

Zdroj: joj.sk

Misia: Prezident
Potom, ako teroristi zostrelili lietadlo Air Force One, prezident Spojených štátov zostáva napospas divočine. Je tu jediný človek, ktorý ho môže zachrániť – len 13-ročný chlapec menom Oskar z domorodého kmeňa, ktorý sa práve chystá zložiť skúšku dospelosti. Jeho úloha spočíva v prežití v nehostinnom Laponsku. Chystá sa vystopovať jeleňa, ale miesto toho natrafí na najmocnejšieho muža planéty v núdzi. S teroristami v pätách sa spoja a musia uniknúť svojim lovcom.  Hon na prezidenta sa začína.
Zdroj: joj.sk

Nenechajte si ujsť tie najlepšie filmové premiéry v septembri na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora
Tagy: filmy