Abraham Lincoln: Lovec upírov

Chránia nás pred nebezpečenstvom: 5 najväčších a najbezcitnejších lovcov upírov!

Ktorí to sú?

Určite ste v mladosti sledovali rôzne filmy alebo seriály, ktoré sa točili okolo upírov, temného sveta, krvi a hlavne okolo ich lovcov. Pamätáte si na tých najlepších z nich?

Abraham Lincoln – Film Abraham Lincoln: Lovec upírov je inšpirovaný z väčšej miery knihou, v ktorej najpopulárnejší americký prezident vlastní veľkú sekeru. Ňou naháňa všetkých obávaných upírov a zaisťuje bezpečie v krajine aj v týchto temných vodách.

Abraham Van Helsing - Hrdina z knihy Dracula a niektorých jeho filmových verzií je klasika sám o sebe. Abraham Van Helsing je doktorom v mnohých vedných odboroch, ale na lov upírov je skutočný odborník.

Burffy Summers – Tu sa dostávame už do seriálu. Obľúbená premožiteľka upírov Buffy,je nevinne vyzerajúce dievča, ktoré je ale predurčené bojovať so všetkými netvormi, ktorí ohrozujú náš svet. Je rýchla, silná a veľmi tvrdohlavá.

Gabriel Van Helsing – V akčnom filme Van Helsing hrá obávaného lovca upírov Hugh Jackman aliac Wolverine. Nosí dlhý kožený kabát, klobúk, používa rýchlopalnú kušu, vrhacie strieborné čepele a ampulky so svätenou vodou.

Blade - Polovičný upír neznáša vlastný druh, pretože jeden z upírov kedysi zabil jeho matku. Na rozdiel od nepriateľov mu nevadí svetlo, ale musí užívať špeciálne sérum, aby udržal upírske gény na uzde. Blade je komiksový hrdina, ale najviac ho preslávila trojica filmov s Wesleym Snipom.  

Film Abraham Lincoln: Lovec upírov môžete sledovať už dnes večer o 20:35 na PLUSke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora