Zoznámte sa s Návštevníkmi: Týchto štrnásť ľudí sa v novej šou pobije o 50 tisíc eur!

Nájdite si svojho favorita už teraz!

Prostredníctvom televíznych obrazoviek sa už od septembra budete môcť vrátiť v čase do 19. storočia na panstvo grófa Pálffyho, na ktorom sa zastavil čas. Na JOJke totiž odštartuje nová šou Návštevníci, v ktorej budú súťažiaci bojovať o lákavú finančnú výhru vo výške až 50 tisíc eur. Motiváciou je aj získanie najcennejšieho spoločenského statusu ctihodného slobodného občana. Súťažiaci sa v priebehu šou budú učiť rôzne remeslá, ktoré kedysi vykonávali naši predkovia. Popri tom budú mať na starosti aj bežný chod na panstve a pokúsia sa prežiť v tých najdrsnejších podmienkach bez výdobytkov modernej doby. Hoci šou odštartuje až o pár dní, hlavných protagonistov, teda Návštevníkov, vám predstavujeme už dnes. V novej šou sa o fantastickú finančnú výhru pobijú títo súťažiaci:

Zdroj: TV JOJ

Masérka (Jarmila Ondrejovičová)
Rázna žena má masážny salón, v ktorom aj pracuje. Masírovanie stuhnutých tiel ju baví a dobíja pozitívnou energiou. Keďže sa chce vo svojej práci zdokonaliť, túži navštíviť Thajsko – krajinu, odkiaľ pochádzajú legendárne thajské masáže. Viac ako svoje povolanie však miluje svoju dcéru.

Zdroj: TV JOJ

Maco (Lívia Kováčová)
Pod nežným výzorom sa skrýva extrovertná slečna, ktorá sa nebojí ničoho a nikoho. Účasť v šou berie ako jedinečnú príležitosť splniť si svoj sen. Lívia odjakživa túži vyštudovať veterinu a starať sa s láskou o nemé tváre. Keďže rozhodne nie je z cukru, neštíti sa ani kydania hnoja, čo by mnohé ženy „nedali“.

Zdroj: TV JOJ

Burinka (Dominika Zelinková)
Usmievavá blondínka má za sebou ťažké detstvo, ktoré nechalo na jej jemnej duši hrubé jazvy. Minulosť jej však nebráni v tom, aby v prítomnosti žila naplno. Práve naopak, nepríjemné zážitky ju zocelili a život si užíva. Zo všetkého ju najviac napĺňa fitness, ktorý je jej prácou aj koníčkom zároveň.

Zdroj: TV JOJ

Vojačka (Nikola Mitrová)
Rebelka odmalička miluje uniformy. Nie je preto prekvapením, že v súčasnosti pracuje ako vojačka. Tvrdá ruka a prísna disciplína jej nerobia problém. Vďaka svojej práci sa naučila, že nečinnosť sa neodpúšťa, takže to nie je žiadna „fajnovka“. Aj silná dievčina má svoju slabosť. Deň si nevie predstaviť bez sladkého kakaa.

Zdroj: TV JOJ

Modelka (Lenka Mošková)
Atraktívna čašníčka púta pozornosť už na prvý pohľad a nie len pre netradičnú farbu vlasov. Lenka to vie, a preto by chcela preraziť v modelingu. Sexi postava, plné pery a bujný dekolt však nie sú jej jediné prednosti. Je milá, priateľská, nekonfliktná a nadovšetko miluje svojich rodičov. Z výhry by im chcela zaplatiť vytúženú dovolenku.

Zdroj: TV JOJ

Škótka (Pavlína Kostelanská)
Vyučená kaderníčka pochádza z mnohodetnej pobožnej rodiny. Súrodencov má vo veku od 15 do 30 rokov, takže si rozumie s ľuďmi v rôznych vekových kategóriách. Prezývku Škótka dostala preto, lebo pracovala v Škótsku, ktoré si zamilovala. Keďže je stále plná energie, najradšej by na panstve robila fyzicky náročné úlohy, pri ktorých sa môže vybiť.

Zdroj: TV JOJ

Malina (Lena Zradulová)
Výrazné vlasy vo farbe zrelých malín spôsobujú, že Lenu v dave určite neprehliadnete. Keď prehovorí, zapamätáte si ju navždy. Veselá čašníčka je totiž mimoriadne komunikatívna. Rada športuje, raz by chcela skákať s padákom a vyskúšať by si chcela aj bungee jumping. Je teda jasné, že energie má na rozdávanie.

Zdroj: TV JOJ

Feri (Miroslav Tomášek)
Vyučený stolár sa pred desiatkami rokov presťahoval z Čiech na Slovensko. Hoci v Bratislave žije už dlhú dobu, češtine ostal verný dodnes. V minulosti bol vrcholovým športovcom a so svojimi výkonmi v päťboji žal úspechy na rôznych súťažiach. Svoje šťastie skúšal aj vo filmovom priemysle. Momentálne sa živí stavbou scén.

Zdroj: TV JOJ

Tanečník (Miroslav Vybíral)
Sympatickému mužovi prezývka neprischla náhodou. Najväčšou vášňou slobodného a bezdetného vyučeného elektromechanika  je totiž tanec. Miroslav v súčasnosti pôsobí ako choreograf a učiteľ spoločenských tancov a spoločenskej výchovy. Umelecká činnosť a jemné správanie sú v kontraste s jeho vnútornou silou, ktorú chce dokázať účasťou v tejto šou.

Zdroj: TV JOJ

Kohút (Libor Martiník)
Výrečný Kysučan je, ako sa hovorí, muž s veľkým M. Je húževnatý, veľmi pracovitý a nebojí sa ani najtvrdšej manuálnej práce. Pracoval ako baník, elektrikár, skladník, až napokon zakotvil v profesii brúsič. Robota mu nesmrdí ani vo voľnom čase. Doma sám položil zámkovú dlažbu. Koníčkom a oddychom je preňho posilňovňa.

Zdroj: TV JOJ

Lučiano (Stanislav Kocian)
Priebojnému a akčnému sympaťákovi sa podarilo to, čo nedokáže len tak hocikto. Presťahoval sa do Talianska, v ktorom sa mu podarilo uplatniť. Vybudoval úspešnú firmu s historickými zbraňami, čo vysvetľuje, prečo sa do Návštevníkov prihlásil. Najvýraznejšou povahovou črtou Slováka s dokonalou taliančinou je galantnosť, ktorá si získa všetky dámy.

Zdroj: TV JOJ

Kavadyk (Róbert Feszler)
Bradatý mladík svojím extravagantným a drsným vzhľadom vzbudzuje rešpekt. Keď ho však spoznáte bližšie, zistíte, že je to dobráčisko od kosti. Je bezstarostný, veselý a rád ľudí zabáva aj za cenu toho, že by sa mal strápniť. Zábava je pre neho veľmi dôležitá, no keď treba,  vyhrnie si rukávy a urobí aj tú najťažšiu robotu bez mihnutia oka.

Zdroj: TV JOJ

Frenky (Lukáš Grolmus)
Najväčším vzorom podnikateľa a milovníka histórie je Napoleon, ktorého nesmierne obdivuje pre jeho cieľavedomosť a húževnatosť. Vyučený kaderník by sa jedného dňa chcel stal politikom. Skôr než sa mu to podarí, by však chcel byť vojakom a pokračovať tak v rodinnej tradícii. Vo svojom rodokmeni má totiž niekoľko generálov.

Zdroj: TV JOJ

Dlúhy (Marek Holiš)
Otec niekoľkomesačného synčeka je so svojimi 201 centimetrami najvyšším návštevníkom. Vo voľnom čase sa venuje futbalu, takže je pochopiteľné, že ženy sa na neho lepia ako osy na med. Nie je to však len vzhľad, čo dámy láka. Je mimoriadne tichý, no ak niečo povie, tak to stojí za to.

Vizitky a charakteristiky Návštevníkov nájdete aj na tejto stránke!

Sledujte šou Návštevníci už 8. septembra na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora