Imro z Paneláku zahviezdil aj v Betliari: Bystriansky je v seriálových krčmách ako doma!

Najprv barman, potom krčmár.

Jednou z najveselších postáv kultového seriálu Panelák je bezpochyby popletený barman Imro, ktorého stvárňoval herec Braňo Bystriansky. Jeho originálnej postave sa to v hlave vždy všetko akosi poplietlo a napokon aj u iných prepieklo. Problémy si neraz vystrúhal dokonca aj s vlastnou šéfkou Angie, ktorej dokonca držiac ju za prsia ponúkal spoločný život. Iste si však spomínate aj na ďalšie jeho nezdary, ktorých bolo viac než dosť. Imrove príbehy však znova ožijú s novými časťami Paneláku, na ktoré sa môžete tešiť už od 29. Marca.  

Zdroj: joj.sk

Ešte pred Imrovým veľkolepým príchodom na obraz si však Braňo stihol zahrať aj ďalšiu postavu z rovnakého prostredia, hoci v inej dobe. V najnovšej epizóde seriálu 1890 sme ho totiž mali možnosť vidieť v role krčmára, ktorý pre bitku v jeho krčme skončil s celým osadenstvom v cele u Ondríka a Nahálku. A keďže naša podarená žandárska dvojica nevedela rozlúsknuť, či bitku začal Pišta alebo Adam, nechali ich zavretých na celú noc v cele.

Krčmára našťastie včas vyslobodil samotný strážmajster Vilém Černý, aj to len preto, lebo mu nemal kto naliať "do nosa". Na oplátku mu však hostinský poradil skvelý nápad - zapojiť do vyšetrovania všetkých ľudí a motivovať ich slušnou odmenou za každú informáciu, ktorá by pomohla objasniť vraždu Eržiky a poslať tak konečne Martona späť tam, kam patrí. 

Najnovšiu epizódu historického seriálu 1890 nájdete v našom bezplatnom archíve!

HLÁŠKYZO SERIÁLU