Z malého Maxa je už veľký herec: V Betliari ho priučili dospeláckym zručnostiam!

NAŠI herci sa osvedčili aj vo vážnych rolách.

Úspešný komediálny seriál NAŠI má síce momentálne na našich obrazovkách prestávku, no niektorí z hercov sa postupne objavujú aj v iných projektoch JOJky. Lujza Garajová Schrameková sa už čoskoro objaví v novom Paneláku, no spolu s Maxom Bolfom ju môžeme vidieť aj vo veľkolepom historickom seriáli 1890. Lujza si tu zahrala sedliacku ženu Litmanovú, ktorá musela bojovať proti čarám bosorky a Maxo si zas strihol rolu chorého chlapca Vilka - syna Márie a strážmajstra Černého, ktorý bol pre obrnu odkázaný na barle. V najnovšej epizóde sme ho zatiaľ videli len ležiac v posteli, avšak posledné slovo v seriáli ešte rozhodne nepovedal. 

1890 - Maximilian Bolf 1890 - Maximilian Bolf Zdroj: PIKNIK PICTURES

Najmladší herec zo seriálu NAŠI si nakrúcanie v Betliari užil skutočne dosýta a bola to preňho úplne iná skúsenosť, než seriálový život v dome Rodinovcov. „Bolo to úplne super a určite by som si to ešte zopakoval. Atmosféra bola príjemná, pretože tam bolo oveľa viac ľudí, než sme mali na Našich. No bol tam ten istý štáb, takže sme sa tam poznali,“ hovorí mladý herec, ktorý stihol vo voľnom čase spoznať všetky krásy Betliara.

Okrem samotného historizujúceho nakrúcania si však Maxo poprvýkrát užil aj pocit dospelého herca. „Bol som tam sám, bolo to niečo úplne nové. Býval som tam sám a sám som bol aj v hotelovej izbe. Sám som sa budil, sám som chodieval načas do kaštieľa,“ objasňuje Maxo. Hotelovú izbu mal síce len na skok od kaštieľa, no aj tak je absolútna samostatnosť v živote mladého herca veľký pokrok. Zážitky z roku 1890 a niekoľkohodinové nakrúcanie každého obrazu však stáli rozhodne za to a mladý herec je tak opäť o tisíce skúseností bohatší.

Najnovšiu epizódu historického seriálu 1890 nájdete v našom bezplatnom archíve!

HLÁŠKYZO SERIÁLU