Diana Mórová otvorene o kritike jej porotcovania v Talente: TOTO si myslí o hejtoch!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Herečka Diana Mórová je súčasťou šou Česko Slovensko má talent už od piatej série. V roku 2015 zasadla do porotcovského kresla ako štvrtý „kat“ a výkony súťažiacich hodnotí až dodnes. Ako však sama priznala, v začiatkoch mala z tejto práce veľké obavy. Keď ma prvýkrát zavolali, pýtala som sa, či tam vôbec patrím. Doteraz mám všelijaké kritiky, ale potom som si povedala, že už to ani netreba čítať. Lebo treba byť aj taký, nie vždy milý. Nedá sa byť stále milý, to je nudné,“ myslí si Mórová, ktorá hejty na margo jej porotcovania nerieši. Berie to ako súčasť svojej profesie.Ja stále hovorím, že to je moja práca. To je niekto iný a aj v tom Talente som niekto iný. Aj keď to tak nevyzerá, je to tak. V Talente musíte byť viac otvorenejší,“ vysvetlila.

Hoci si mnohí vo svojich obývačkach myslia, že ohodnotiť výkony na pódiu je malina, opak je pravdou. Porotcovia totiž musia myslieť na niekoľko vecí. „Po tých ročníkoch som sa naučila ako tých ľudí hodnotiť. Nie je to ľahké a ja mám tiež trému niekoho ohodnotiť. Ono to vyzerá, že sa stále smejem, ale v hlave mi to beží, aby som povedala tomu účinkujúcemu buď niečo vtipné, alebo aj keď kritické, tak ho nemôžete uraziť. Takže, mám trému, ako to povedať. Aj ako byť zaujímavá a to všetko vám v tej hlave beží. Nemôžete sa opakovať...je to náročná práca,“ zhodnotila Diana.

CSMT  - porota Zdroj: TV JOJ

​Navyše, ako žena v porote to má ešte o čosi zložitejšie než jej mužskí kolegovia. „My ženy musíme prísť o tri hodiny skôr do práce, aby sme boli krásne. To si nikto neuvedomuje. Musíme prísť skôr, aby sme boli krásne, aby sme nemali opuchnuté oči, už v našom veku. K tomu stojíte na tých opätkoch. Nohy vás bolia. To chlapi nemajú. Oni sa proste oblečú a idú. My sa musíme nalíčiť, obliecť, dať si opätky a to je strašné. Byť stále pekná, usmievavá, vzadu ramená, aby ste aj boli sexi. A oni si tam sedia a rozprávajú sa,“ povedala so smiechom. Nuž, a aký je Dianin recept na úspech? „Ľubica Čekovská mi raz povedala – nemôžeme sa usalašiť či vo vzťahu, či v práci, lebo lebo potom budeme nudné a už nebudeme zaujímavé. Naša práca je o tom, že musíme stále na sebe pracovať,“ dodala.

20 rokov  S VAMI - Diana Mórová a Jaro Slávik Zdroj: TV JOJ

Máte talent a chcete, aby ho všetci videli? Tak neváhajte a prihláste sa do jubilejného 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent ONLINE alebo sa nám príďte ukázať rovno na kasting! Termíny a miesta nájdete TU!