Exkluzívne FOTO z nakrúcania narodeninových upútaviek: Aha, ako to vyzeralo v zákulisí!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme si pre vás pripravili výnimočné a nadupané upútavky i jingle so staničnou grafikou. Nakrúcanie sa realizovalo počas piatich dní a my vás teraz vezmeme do zákulisia!

Televízia JOJ začala písať svoj príbeh 2. marca 2002, keď spustila svoje vysielanie na celom Slovensku. A hoci sa zdá, akoby to bolo len prednedávnom, tento rok S VAMI oslávime naše 20. výročie. Pri tejto príležitosti sme pre vás nakrúcali slávnostné a výpravné upútavky i jingle so staničnou grafikou. Účinkuje v nich až 34 osobností, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou histórie televízie JOJ, ale i jej súčasnosti.

Nakrúcanie sa realizovalo počas piatich dní na prelome januára a februára a bolo rozdelené podľa formátov, v ktorých jednotlivé známe tváre účinkujú. Spravodajstvo, herci z nezabudnuteľného Paneláka, hlavní hrdinovia z kultového Mafstory i Profesionálov, tváre z Inkognita, osobnosti a moderátori obľúbených relácií a šou i obľúbení herci z aktuálneho trháku Nemocnica. Prvá klapka vždy padla v skorých ranných hodinách a jednotlivé obrazy sa v závislosti odo dňa nakrúcali do popoludňajších hodín i do neskorého večera. Výsledkom sú upútavky a jingle, prostredníctvom ktorých chceme S VAMI osláviť naše blížiace sa 20. výročie.

Exkluzívne zábery z nakrúcania nájdete v galérii!