Hviezdy tanečnej šou Miliónový tanec po rokoch: Neuveríte, ako sa zmenili! Venujú sa ešte tancu?

Tanečná reality šou, v ktorej sa otvorila cesta k obrovskej finančnej odmene a exkluzívnemu bonusu v podobe štipendia na prestížnej tanečnej škole v New Yorku. Moderátormi relácie boli Lenka Čviriková Hriadeľová a Vlado Voštinár. Relácia bola na obrazovky televízie JOJ uvedená v roku 2005!

A odvtedy si získala veľké množstvo fanúšikov. Hviezdami reality šou boli šikovní tanečníci, ktorých meno sa odvtedy začalo skloňovať vo veľkom tanečnom svete. Od uvedenia poslednej epizódy ubehlo už takmer trinásť rokov. V tom čase sa vo finále objavila aj Melánia Kasenčáková, ktorá sa stále aktívne venuje tancu napriek tomu, že už je mamičkou sedemročnej dcérky, ku ktorej pred rokom a štvrť pribudlo ďalšie dievčatko. K tancu vedie aj svoje detičky!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LADY MEL (@ladymelofficial)

Vo finále sa stretla Melánia s Danielou Edlingerovou, ktorá v týchto dňoch venuje tancu prostredníctvom učenia mladých talentov. Daniela napokon vo finále zvíťazia. Dnes vyzerá perfektne aj vďaka cvičeniu, ktoré vidieť na jej postave. Diváci, ktorí reláciu sledovali si určite budú pamätať meno Johnny Mečoch. Stále aktívny tanečník si po skončení šou začal budovať nadupanú tanečnú kariéru a vo veku 44 rokov svoje skúsenosti predáva mladým tanečníkom!

​Dobrava Škvaridlová sa namiesto tanca vydala inou cestou a dnes spravuje významnú módnu značku. Úplne však od tanca neupustila, pretože jej brand oblieka slovenské hip-hopové hviezdy. Do porotcovských kresiel Miliónového tanca zasadli Fredy Aisyi, Jaro Bekr, Tony Moisés a Svetlana Sopková. Fredy sa dnes venuje rozvoju duchovnej cesty a vlastí centrum, kde vyučuje jógu. Jaro Bekr ani po rokoch nesekol s tancom. Aj Tonyho Moisésa by ste stále našli v tanečnom štúdiu, kde vyučuje a aj sám si zatancuje, no všetok voľný čas venuje predovšetkým dcérke. Svetlana, dnes už Komorová, vymenila tanec za box! 

Neodmysliteľnou súčasťou tanečnej šou bola titulná pieseň Give It, ktorú špeciálne pre Miliónový tanec zložil Robo Papp. Spoločne s piesňou bola na svetlo sveta predstavená aj jednoduchá choreografia, ktorú si zamilovalo celé Slovensko! 

Vypočujte si legendárnu skladbu Give It z Miliónové tanca vo vynovenej verzii a zaspomínajte si na šou!

;