Emotívne rozprávanie Zuzky Šebovej o jej splnenom sne: Na TENTO moment nikdy nezabudne!

JOJka oslávila 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti tohto krásneho výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Do partie hádačov v obľúbenom Inkognite od jeho začiatku v novodobej histórii neodmysliteľne patrí aj Zuzka Šebová. Ako prezradila, túto reláciu milovala ešte v pôvodnej verzii, takže ponuku stať sa súčasťou hádačského tímu okamžite vzala všetkými desiatimi. Je to totiž jej splnený sen. „Pamätám si moment, keď mi končila skúška v Trnavskom divadle. Otvárala som kufor od auta a volal mi Rolo Kubina. Bolo to dva dni po tom, ako som získala cenu OTO. Navrhol mi, či by som nechcela ísť do Inkognita. Ja som dostala zástavu dychu, lebo to bol vždy môj veľmi obľúbený program. Tak som zvrieskla na celú Trnavu. Strašne som sa potešila a hovorím: všetko mi je jedno, idem a netreba ma ani prehovárať,“ prezradila Zuzka.

Tak ako všetci, aj sympatická herečka priznáva, že zo začiatku mala obrovskú trému. Tá časom opadla a v Inkognite sa cíti ako ryba vo vode. „Vždy som to mala rada, takže som bola pyšná, že budem môcť byť jednou z hádačov. Mala som samozrejme veľkú trému zo začiatku. Lebo som prvýkrát zažila takýto typ programu, kde sedíte v paneli a nejako to komentujete a snažíte sa tam niečo vymyslieť. Je to moja veľká srdcovka to Inkognito,“ dodala.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!