TOTO vás dostane: Bibiana Ondrejková prezradila kurióznu príhodu z ranného vysielania!

Bibiana Ondrejková vás každé ráno prebúdza v Ranných novinách a vstávať musí poriadne skoro. Zaspomínala si s nami na príhody, ktoré sa jej stali, ale prezradila aj to, že nie je vždy ranným vtáčaťom!

Sympatická moderátorka sa s vami prebúdza už od začiatku vysielania Ranných novín. Vstávať musí poriadne skoro. "Kým som nezačala vstávať takto pravidelne o pol štvrtej ráno, myslela som si o sebe, že som ranné vtáča. Neviem, či som. Viem, čo hovorili moji kolegovia, ktorí robia ranné šou v rádiách pravidelne každý deň. Hovorila som si, že to je o disciplíne. Niekedy to je zložité, ale zvykla som si," uviedla na rovinu. Zároveň však Bibiana uznáva, že to má viacero výhod. "Keď človek skončí o pol deviatej, má odpracované a celý deň pred sebou," priznala ďalej. 

  

Ranné vysielanie so sebou často prináša viacero vtipných či dokonca desivých príhod. Pre Bibianu, našťastie, všetky dopadli bez problémov a diváci si nemohli nič všimnúť. "Keď mi zazvonil budík, vstala som a už som bola vychystaná, mala som dosť času, moja dcéra Grétka mi povedala, nech jej dám objatie a zaspala som pri tom. Zachvíľku ma zobudil telefón, tak som utekala, kostymérka ma čakala na chodbe a maskérky ma dali za päť minút do poriadku a ja som stihla úvodnú zvučku," prezradila pre joj.sk. Bibiana 

Sledujte Ranné noviny na JOJke každý pracovný deň od 6:15!