Masívne zemetrasenie ohrozí životy hlavných hrdinov seriálu 9-1-1: Zachránia seba i ostatných?

Obľúbený akčný seriál 9-1-1 sa vracia po pár mesiacoch na JOJku s úplne novými epizódami a príbehmi v rámci druhej série. Opäť nebudú chýbať poriadne dramatické situácie, kde pôjde o život aj samotným hrdinom seriálu.

Nová séria, nové príbehy. Už od začiatku však pôjde poriadne do tuhého. Dnes uvidíte na JOJke prvé dve epizódy obľúbeného akčného seriálu Tiesňová linka 9-1-1. Hneď v prvej časti zasiahnu Los Angeles vlny horúčav, ktoré medzi prvými pocítia miestni záchranári. Za sťažených podmienok musia riešiť väčší počet desivých nehôd a incidentov než inokedy. Nová operátorka Maddie Kendallová, ktorú stvárňuje herečka Jennifer Love Hewitt,  je pod obrovským tlakom, na linke 911 má desiatky nervóznych a zrútených ľudí volajúcich o pomoc. Ešte náročnejšie to však budú mať záchranári v druhej časti, keď budú čeliť  následkom masívneho zemetrasenia v Los Angeles. Policajtka Athena sa snaží v meste udržať poriadok, zatiaľ čo hasič Bobby so svojím tímom naďalej zachraňujú obete zo zrútenej časti hotela, ktorý sa neustále rozpadáva. Maddie Kendallová, nová operátorka linky 911, musí hneď v svojom prvom pracovnom dni zachovať pevné nervy a pomáhať tehotnej žene s pôrodom. Zemetrasenie ohrozí nielen obyvateľov Los Angeles, ale aj samotných záchranárov. Podarí sa im vyviaznuť bez zranení?

Losangeleskí záchranári sa musia vyrovnávať s neustálym stresom v práci a problémami v súkromí. Na tiesňovú linku v Los Angeles denne volajú desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti, záchranári a dispečeri zasahujú nielen v týchto nebezpečných situáciách, ale zároveň bojujú s vlastnými problémami a v súkromí pomáhajú svojim rodinám, známym a blízkym. Seriál sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhý.

Sledujte premiérové časti druhej série Tiesňovej linky 9-1-1 v dvoch častiach za sebou v utorok o 20:35 na JOJke!