Exkluzívny pozdrav pre divákov JOJky od Olivera Starka z 9-1-1: TOTO musíte vidieť!

Obľúbený akčný seriál 9-1-1 sa opäť vracia na JOJku s treťou sériou, v rámci ktorej sa môžete tešiť na úplne nové epizódy a príbehy. V súvislosti s tým pre našich divákov nahral jeden z hlavných hrdinov, fešák Oliver Stark, exkluzívne video!

Jednou z najvýraznejších postáv v obľúbenom akčnom seriáli 9-1-1 je hasič Evan "Buck" Buckley, ktorého stvárňuje sexi herec Oliver Stark. Ten si získal po celom svete srdcia fanúšičiek a to nielen pre svoje skvelé herecké výkony, ale aj vďaka svojmu sexepílu. A práve tento fešák nahral pre divákov JOJky exkluzívne video v súvislosti so štartom tretej série obľúbeného seriálu 9-1-1! Pozrieť si ho môžete vo videu HORE!

Americký akčný seriál mapuje napínavé príbehy policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Na tamojšiu tiesňovú linku volajú denne desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti a operátori deň čo deň pomáhajú v rôznych nebezpečných chvíľach a nasadzujú pritom vlastné životy. Moderní hrdinovia sa však okrem zachraňovania cudzích a neznámych ľudí musia vyrovnávať aj s neustálym stresom, ktorý s tým súvisí. Popri tom však riešia aj svoje problémy a rôzne neľahké životné situácie. Seriál 9-1-1 štartuje na JOJke už vo štvrtok 2. júla o 20:35 pričom nové časti budeme okrem štvrtku vysielať aj v utorky!

Sledujte seriál 9-1-1 už vo štvrtok 2. júla o 20:35 na JOJke!