Dramatický štart tretej série 9-1-1: Zábavný park plný ľudí postihne ničivá vlna cunami!

Obľúbený akčný seriál 9-1-1 sa vracia na JOJku s treťou sériou, v rámci ktorej sa môžete tešiť na nové príbehy. A začne sa to poriadne zhurta. Na zábavný park v Santa Monice sa bude rútiť obrovská ničivá vlna cunami!

Losangeleskí záchranári sa v rámci seriálu 9-1-1 musia vyrovnávať s neustálym stresom v práci a problémami v súkromí. Seriál sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým. A inak to nebude ani v tretej sérii. Tá sa totiž začne poriadne dramaticky.

Obrovská vlna cunami zasiahne mólo so zábavným parkom v Santa Monice, pričom ohrozí životy Bucka, Christophera a ďalších návštevníkov. Zábavný park na kultovom móle v Santa Monice, kam vyrazili Buck s Christopherom, zmetie obrovská vlna cunami z Tichého oceánu.  Buck sa zo všetkých síl snaží udržať Chrisa v bezpečí, ale jeho pomoc potrebujú aj ďalší ľudia. Bobby s tímom vyráža do zatopenej oblasti a pomáhajú dvom ľuďom, ktorí sú prichytení k potápajúcej sa lodi. Linka 911 je zahltená núdzovými volaniami a operátori sú vystavení psychicky mimoriadne náročným situáciám.

Sledujte premiéru novej série 9-1-1 už dnes o 20:35 v dvoch častiach za sebou!

Tagy: 9-1-1