V 9-1-1 sivá myš, v realite módna ikona: Z outfitov štýlovej Hen padnete na zadok!

Jednu z hlavných postáv v obľúbenom akčnom seriáli 9-1-1 stvárňuje aj americká herečka Aisha Hinds. Tá je predstaviteľkou hasičky a zdravotníčky Henrietty Wilson, známej skôr ako Hen. Kým v seriáli je výzorom pomerne nenápadná, v skutočnosti je doslova neprehliadnuteľná!

Sympatickú herečku Aishu Hinds, ktorá v seriáli 9-1-1 stvárňuje hasičku a zdravotníčku Hen, vidíme vo väčšine pochopiteľne v uniforme. Nosieva hrubé dioptrické okuliare a na jej tvári nenájdete ani štipku mejkapu. O to viac je šokujúce, ako Aisha vyzerá v skutočnosti. Mimo televíznych kamier je totiž veľkou milovníčkou módy a určite nebudeme preháňať, ak povieme, že je doslova módnou ikonou.

Na spoločenských podujatiach neustále ohuruje svojimi outfitmi, ktoré sú nesmierne originálne, občas trúfalé, extravagantné, no v prvom rade poriadne štýlové. Pri výbere oblečenia sa nenecháva limitovať ani postavou v štýle krv a mlieko, ani väčším poprsím. Nosí, čo sa jej páči, a preto pôsobí sebavedomo a sexi. Pozoruhodný je vždy aj jej výber bižutérie, topánok, kabeliek či zvolený mejkap. Aisha má skrátka vycibrený vkus na módu a vie skombinovať aj neskombinovateľné. Zároveň vyvracia mýtus, že ženy sú krásne len s dlhšími vlasmi. Tlieskame!

Sledujte obľúbený seriál 9-1-1 každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!