Kam zmizla táto sexica? Plastiky a nadváha zmenili Jennifer Love Hewitt na nepoznanie!

Obľúbená herečka známa zo seriálov 9-1-1 či Stratené duše bola kedysi oslnivou kráskou. Muži jej padali k nohám a v časopisoch bez problémov ukazovala svoje krivky. Teraz chodí zahalená od hlavy po päty a človek pri pohľade na ňu márne hľadá tú sexicu, ktorou kedysi bola.

Hviezda obľúbených seriálov 9-1-1 či Stratené duše, Jennifer Love Hewitt, bola vždy známa nielen pre svoj herecký talent, ale aj pre dokonalú postavičku a vždy upravený zovňajšok. Sexepílu mala tmavovláska na rozdávanie a sexi krivky často a rada ukazovala aj na verejnosti. Pýšila sa zvodnými snímkami v spodnej bielizni či plavkách, čo sa fanúšikom a divákom veľmi páčilo. To je však, zdá sa, minulosťou. Predstaviteľka Maddie Kendall zo seriálu 9-1-1 sa totiž na seba podobá čoraz menej.

​Fanúšikovia ju totiž na fotkách z posledného obdobia ledva spoznávajú. Jennifer nielenže viditeľne pribrala, ale navyše vyzerá, že jej vzhľad zasiahli aj zákroky plastických chirurgov. Krásna a donedávna ultraštíhla herečka tak akoby stratila iskru. Ak je však ona sama so sebou spokojná, niet o čom diskutovať.

Sledujte obľúbený seriál 9-1-1 každý utorok a štvrtok o 20:35 v dvoch častiach za sebou na JOJke!