Na JOJku prichádza napínavá novinka 9-1-1: Texas: Noví hrdinovia a dramatické príbehy!

Utorky a štvrtky patria na obrazovkách JOJky obľúbenému seriálu 9-1-1. Ten mal obrovský úspech aj v Amerike, a preto vznikol spin off 9-1-1:Texas, ktorý zavedie divákov medzi záchranárov v Texase. Túto napínavú novinku si budete môcť na JOJke vychutnať už od budúceho týždňa!

Utorkové a štvrtkové večery budú na JOJke napínavé a seriálové. Už teraz pre vás vysielame obľúbený seriál 9-1-1, ktorý je doslova diváckym hitom. Najnovšie časti tretej série sa tešia veľkému úspechu a na obrazovkách doslova valcujú. Tento seriál bol nesmierne obľúbený aj v Amerike, preto vznikol spin off 9-1-1: Texas, ktorý vás zavedie medzi záchranárov v Texase. Za veľkou mlákou mal premiéru len pred pár mesiacmi a okamžite si získal množstvo fanúšikov.

Hlavným hrdinom je newyorský hasič a veterán z 11. septembra 2001, Owen Strand, ktorý sa musí so synom presťahovať do Austinu v Texase, aby tu vybudoval novú hasičskú stanicu a zachraňoval ľudské životy. Zároveň sa snaží vyriešiť svoje osobné problémy a znovu nájsť životnú rovnováhu. Seriál je zaujímavý nielen pre nových hrdinov a skvelé dramatické príbehy volajúcich na tiesňovú linku, ale aj pre zobrazovanie tabuizovaných tém. V záchranárskom tíme je totiž moslimská hasička, hasič, ktorý je transgender či gay pár. Seriál tiež rozoberá témy ako drogové závislosti, bosoráctvo alebo rasizmus. 

Letné seriálové večery na JOJke:
Utorok:
20:35 – 9-1-1
21:30 – 9-1-1:Texas
22:30 – Najhľadanejší

Štvrtok:
20:35 – 9-1-1
21:30 – 9-1-1:Texas
22:30 – Kuriér

Najlepšie seriálové večery zažijete každý utorok a štvrtok od 20:35 na JOJke!