Milujúci tato, ale aj sexoš s božským telom: Aha, aké tehličky má Ryan Guzman z 9-1-1!

Akčný seriál 9-1-1 nielenže prináša zaujímavé príbehy z prostredia všetkých záchranných zložiek, rôznorodú paletu emócií, ale má aj skvelé herecké obsadenie. Najmä dámy dozaista oceňujú hercov Olivera Starka a Ryana Guzmana, ktorí sú poriadni fešáci.

Jednu z hlavných postáv v obľúbenom seriáli 9-1-1 hrá charizmatický Ryan Guzman. Stvárňuje hasiča menom Eddie Diaz, ktorý síce pôsobí veľmi optimisticky, no problémov má viac než dosť. Je totiž single otcom, ktorý vychováva synčeka Christophera s mozgovou obrnou. Okrem toho je vojenským veteránom, ktorý opustil armádu práve kvôli svojmu chorému synovi. 

Hoci tento sexoš je v seriáli nezadaný, v realite je šťastne zaľúbený. Žije so svojou snúbenicou, brazílskou herečkou a fitnes modelkou Chrysti Ane, s ktorou majú spoločného synčeka. To, že už Ryan má po svojom boku ženu svojho života, je určite proti srsti zástupom jeho fanúšičiek. Rodák z Texasu je totiž pre svoj sexi výzor a vysekané telo pre mnohé dámy veľkým idolom. A my sa im nečudujeme.

Letné seriálové večery na JOJke:
Utorok:
20:35 – 9-1-1
21:30 – 9-1-1:Texas
22:30 – Najhľadanejší

Štvrtok:
20:35 – 9-1-1
21:30 – 9-1-1:Texas
22:30 – Kuriér

Najlepšie seriálové večery zažijete každý utorok a štvrtok od 20:35 na JOJke!