Radostná novinka herečky Jennifer Love Hewitt: TOTO nemusela v seriáli 9-1-1 hrať!

Jednou z hlavných postáv v obľúbenom seriáli 9-1-1 je aj Maddie, ktorú stvárňuje americká herečka Jennifer Love Hewitt. Operátorka tiesňovej linky aktuálne prežíva najkrajšie obdobie života, pretože sa stane mamou. Krásna tmavovláska to však vôbec nemusela hrať!

Dispečerka Maddie zo seriálu 9-1-1 čaká s partnerom Chimneym svoje prvé dieťatko. Zaujímavosťou ale je, že Jennifer Love Hewitt, ktorá ju pred kamerami stvárňuje, tehotenstvo nemusí vôbec hrať. Prostredníctvom sociálnej siete sa totiž pred pár dňami fanúšikom pochválila, že s manželom Brianom Hallisayom čakajú prírastok do rodiny!Bábätko je na ceste. Sme nadšení, že sa s vami všetkými konečne môžeme podeliť o túto správu,“ napísala tmavovláska k fotke, na ktorej pózuje s pozitívnym tehotenským testom.

Kým Maddie sa stane v seriáli maminou po prvý raz, pre Jennifer a jej manžela to bude už ich tretie dieťa. Aktuálne spolu vychovávajú dcéru Autumn (7) a syna Atticusa. Aké pohlavie má ich očakávaný prírastok do rodiny zatiaľ nezverejnili ako ani to, kedy sa narodí. No už teraz je isté, že herečka bude pre mamičkovské povinnosti musieť opäť trošku zvoľniť vo svojej kariére.

Sledujte obľúbený seriál 9-1-1 každý štvrtok o 20:35 na JOJke!