Bez servítky

Milujete varenie? Už čoskoro sa môžete tešiť na kuchársku šou Bez servítky!

Varenie sa stáva čím ďalej populárnejšie. Mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá, experimentujú v kuchyni či sa radi pochvália svojimi kulinárskymi skvostmi. Televízia JOJ preto pripravuje novú kuchársku šou s názvom Bez servítky.

Každý deň iné kuchárske umenie, množstvo zábavy a emócie! Na obrazovkách televízie JOJ sa každý týždeň môžete stretávať s päticou zaujímavých ľudí, pričom každý deň pripraví „hostinu“ a zábavný program jeden z nich. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych jedál, ale zároveň aj reakcie iných súťažiach. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, ale ochutnávajú, hodnotia hostiteľa bodmi. Bude pohostenie chutiť, alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo. 

Milujete dobré jedlo a varíte doma vo svojej kuchyni tak, že vaši hostia si od vás ešte aj dupľu vypýtajú? Ste zábavný typ, rád súťažíte a chcete svojim kuchárskym umením vyhrať fantastických 500 eur? Nemusíte byť profesionálny kuchár, stačí, ak milujete dobre variť a ostatným rozmaznávate chuťové poháriky. Neváhajte a prihláste sa do relácie Bez servítky v TV JOJ, pretože hľadáme práve vás! Ak sa chcete prihlásiť, pokojne tak môžete cez formulár

Štatút súťaže

Už 4. januára o 18:00 hod. sa môžete tešiť na reláciu Bez servítky!