Jedlo, zábava aj varenie: TOTO vás čaká v kuchárskej šou Bez servítky!

Televízia JOJ už čoskoro prinesie formát, ktorý sa točí opäť okolo jedla. Všetci diváci, ktorí radi varia, ochutnávajú, či iba radi sledujú prípravu chutných pokrmov, si prídu na svoje v novej dennej reality šou Bez servítky.

Každý deň iné kuchárske umenie, množstvo zábavy a emócie! Na obrazovkách televízie JOJ sa každý týždeň budete stretávať s päticou zaujímavých ľudí, pričom každý pracovný deň pripraví „hostinu“ a zábavný program jeden z nich. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych jedál, ale zároveň aj reakcie iných súťažiach. Tí, ktorí v daný deň nevaria, ochutnávajú a hodnotia hostiteľa bodmi. Bude pohostenie chutiť, alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo. Každá pätica medzi sebou súťaži o výhru 500 EUR a vždy v piatok sa rozhodne, kto ju získa.

Zdroj: TV JOJ

Ako to bude prebiehať? Začiatkom týždňa sa vždy stretne pätica ľudí, ktorí sa predtým nikdy nevideli a nepoznali. Počas každého dňa diváci sledujú, ako sa vyvíjajú ich priateľstvá, či zafunguje medzi nimi povestná „chémia“, alebo naopak, pretože medziľudské vzťahy sú nevyspytateľné a hoci jedlo môže ľudí spájať, nie je to vždy pravidlom. Niektorí sa možno stanú priateľmi, iní si budú želať, aby sa už nikdy viac nestretli...

Každý deň jeden súťažiaci a hostiteľ v jednej osobe pripraví na večeru trojchodové menu, teda predjedlo, hlavné jedlo a dezert. To, aké recepty využije a akým jedlom sa bude snažiť získať svojich súperov, zostáva na jeho voľbe. Môže ohúriť skvelým receptom, alebo naopak, vôbec sa nemusí trafiť do chuťových pohárikov svojich súperov. Má však výhodu, že pri varení doma mu môže pomáhať niekto z rodiny alebo priateľov.

Do bodovania však zahŕňajú aj iné veci ako len jedlo. Okrem varenia bude totiž dôležité aj to, ako na súperov zapôsobí hostiteľova domácnosť, ktorú si môžu počas večere poobzerať a ako sa zabavia v rámci večerného programu, ktorý pre nich hostiteľ pripraví. Za svoje kuchárske a hostiteľské umenie dostane na konci dňa od súperov hodnotenie  v počte bodov, pričom každý z nich môže udeliť maximálne desať bodov. Každá pätica medzi sebou súťaži o výhru 500 EUR a vždy v piatok sa rozhodne, kto ju získa.

Kuchársku šou Bez servítky môžete sledovať každý pracovný deň od 4. januára 2021 o 18:00 hod. na JOJke!