Hody podľa Zuzany Plačkovej: Pozrite, aké dobroty na tanieri si dopraje!

Influencerka Zuzana Plačková, ktorá je známa nielen tým, že rada šokuje či tým, že si pred ústa nedáva servítku, si rada dopraje luxus a tiež skvelé jedlo. Nedávno sa pochválila záberom, ako si hoduje.

​Zuzana Plačková je známa tým, že si dopraje luxus. Rozhodne nešetrí na drahých autách, oblečení či exotických dovolenkách. Začiatkom decembra vyrazila oddychovať spolu s manželom René na slnečné Miami. Dvojica si dopriala mesiac sladkého nič nerobenia. Okrem vylihovania na pláži či behania po obchodoch si užívali aj chutné pokrmy. Tmavovlasá influencerka sa na sociálnej sieti pochválila záberom priamo z reštaurácie. K fotke napísala: "Mexické rande s mojím mužom." Ten, ako je vidieť na zábere, sa už vrhol s americkým úsmevom na lahodné krevety. Zuzanu zas čakali chutné mexické tortily.

Všetci milovníci dobrého jedla si na svoje prídu v novej kuchárskej šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Na obrazovkách televízie JOJ môžete každý pracovný deň sledovať iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už dnes o 18:00 hod. na JOJke!