Tak TOTO poriadne naštve! Podobnú nepríjemnosť nechce v Bez servítky zažiť žiadny kuchár!

Sympatický Grigori Tikhnenko, ktorý je pôvodom z Ruska, si pre dnešných hostí pripravil tradičné ruské pokrmy, ktoré sú dobré známe aj v našej krajine. Pri ich príprave sa však stretne s neplánovanými problémami.

Na pomoc si dnes kuchár prizve svoju polovičku - Aničku, ktorá je tiež Ruska. Príprava prvého chodu - boršču - bude teda skutočne podľa ruských štandardov. Kuchári však nebudú rátať s tým, že sa im pri varení pokazí ich, inak vždy nápomocná, "multivarka". "Nejde nám multivarka, neviem, prečo. Používame tento stroj už aspoň osem rokov." Napokon budú teda musieť nečakane použiť sporák. 

​Napriek tomu, že varenie sa nezaobíde bez problémov, Grigorimu z tváre úsmev nezmizne a hostí privíta poriadne nahodený. ​"Rád sa obliekam elegantne, je to môj koníček," prizná dnes Grigori. Ako prípitok však príde sklamanie - žiadna ruská vodka! "Čakal som viacej ruskej pompéznosti," zaznie z úst Petra.  Ako dopadne dnešný večer a kto si napokon odnesie finančnú výhru? Zistíte už dnes podvečer na TV JOJ!

Zdroj: TV JOJ

Ak máte chuť ochutnať súťažné jedlá Bez servítky, celé menu nájdete TU!

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!