Luxusná špecialita alebo len ďalšie faux pas? TÝMTO si dnešný kuchár naozaj trúfa na výhru v Bez servítky?

Vladisav Nikolayev je pôvodom z Ruska, a preto svojím dnešným hosťom naservíruje tradičné menu zo svojej krajiny. Nedopadne to však úplne podľa jeho predstáv.

Ruské menu sme už v relácii Bez servítky zažili. Každý kuchár však do varenia vloží niečo svoje, a tak to mu bude aj dnes. Niekto chce v kuchárskej šou predviesť to najlepšie zo svojho varenia, iný sa predvedie len tak, aby sa nepovedalo. Vladislav dnes súťažiacim naservíruje špecialitu, o ktorej si viacerí z nás myslia, že je luxusná. V Rusku je to však bežná potravina, ktorú dostať napríklad na trhu. A ako chutí najlepšie? Dnešných kuchár ju naukladá na chlieb natretý maslom. Ak by ste čakali viac, budete sklamaní. Vyváži to ďalšími chodmi? 

Zdroj: TV JOJ

"Ja neprehrám v žiadnom prípade, ja len vyhrám," zaznie z Vladslavových slov. Či tomu tak skutočne bude, to je otázne. Týždeň však len začal a nič nie je rozhodnuté, vonkoncom nie v jeho úvode. Napriek tomu, že dnešným hosťom sa kuchár nie vždy trafí do chuti, možno prekvapí nezvyčajným programom. Všetko zistíte už dnes podvečer na JOJke!

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!

Tagy: Bez sevítky