Dalibor dnešnej hostiteľke adresuje poriadne ostré slová: Chutí to tak, ako vyzeráš!

Žaneta sa za svoje kuchárske schopnosti rozhodne nemá, prečo hanbiť. Odborníčka na cukrárstvo a mamina dvoch synov je v kuchyni veľkú časť týždňa. Kritika na jej menu ju preto dnes dosť zoberie!

Žaneta pracuje ako majsterka odbornej výchovy v odbore cukrárstvo, a preto sú očakávania od hostí veľké. "Mňa si vôbec neprekvapila, že si nám navarila takéto dobré jedlo, pretože presne tak, ako vyzeráš, aj varíš," povie na rovinu Dalibor, ktorý sa predstavil hneď v úvode týždňa. Tieto slová prijme Žaneta s pokorou a Dalibor rozvedie, že to myslel, ako kompliment, ktorý však vôbec nevyznel ideálne vzhľadom na to, že Žaneta je žena plnších tvarov. Neostane ale len pri tejto vete a ďalšie slová Dala v nej spustia nečakané emócie. "Keď mi budeš siahať po členky, tak potom môžeš tie lievance kritizovať," povie Žaneta a v jej očiach bude vidieť, že jej slová Dalibora nie sú vôbec ukradnuté. Včerajší kuchár však úplne nevie, čo hovorí, pretože lievance nikdy predtým nejedol. Žaneta si za svojím menu rozhodne bude stáť a obháji si ho! 

Zdroj: TV JOJ

Ak ste nestihli poslednú epizódu Bez servítky, nájdete ju v našom archíve!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze! 

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!