Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
2/3 šálky nastruhaná a vyžmýchaná cuketa
1 šálka strúhaný syr grana padano alebo parmigiano reggiano)
1 šálka polohrubá muka
2 čajové lyžičky prášku do pečiva
1/2 šálky slnečnicový olej
4 vajcia
Soľ (podľa chuti)
Korenie mleté čierne
3 - 4 strúčiky cesnaku
Petržlenová vňať
Postup:
Nastruhanú a vyžmykanú cuketu, syr, vajcia, olej, múku a prášok do pečiva zmiešame v miske. Podľa chuti pridáme soľ, korenie, pretlačené strúčiky cesnaku a na drobno nakrájanú petržlenovú vňať. Všetko dobre opäť premiešame. Maslom jemne vymastíme muffinove formy. Pečieme pomaly, do zlatista v predhriatej rúre na 180 stupňov Celzia
Môžme podávať s jogurto-cesnakovou omáčkou.
Alebo možme pridať aj chilli, kto má rád pikantné.