Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
400g čerstvých lesných hríbov
1ks vajíčko
Olivový olej
1 PL horčice
1 PL worchester
1 KS šalotka
2 strúčiky cesnaku
2 PL hnedý cukor
2 PL červené víno
1 KS červená cibuľa
Maslo
Tymián, soľ, čierne korenie, citrón, balzamiko.
Postup:
Šalotku a cesnak opražíme na olivovom oleji, potom pridáme nasekané huby. Pridáme worchester, soľ a korenie a opekáme na miernom ohni cca 15 minút. Potom pridáme horčicu, tymián a citrón a odstavime.
Do zmeny rozbijem celé vajce a rýchlo vymiešame. Do hrnca dáme rozpustiť hnedý cukor s troškou vody, pridáme 1 lyžicu masla a 2 lyzice červeného vina a balzamiko. Keď bude zmes úplne roztopena, pridáme do nej na kolieska nakrájanu červenú cibuľu a necháme spolu prevrieť, aby sa Cibulka cela pekne obalila zmesou. Tatarák dozdobíme pórom, na vrch dáme skaramelizovanú cibulku a podávame s opečenou hriankou, ktorú pozrieme cesnakom.