recept_predjedlo

Predjedlo: Sublimácia na moderno

Dva druhy nátierok na placke.

Vyskúšajte si pripraviť túto pochúťku v pohodlí domova.

Ingrediencie:

1 Tekvica, 1 šálka múka, 2 ks vajec, majorán, soľ, korenie, cesnak

Avokádová pena - 3 ks avokado, 3 ks syr v črievku, 1 ks citron, soľ, korenie

Syrovo chrenová pomazánka - 200 g syrokrém, 60 g maslo, 80 g chren, 1 PL kyslá smotana, soľ, korenie

prosciutto , plátky údeného lososa, kopôr, mikrobylinky  

Postup:

Nastrúhame si tekvicu, pridáme múku, korenie, vajíčko. Zamiešame a vylejeme na plech. Z cesta vykrajujeme okrúhle malé placky. Urobíme si dva druhy pomázanky. Avokádovú - avokádo rozmixujeme so syrokrémom, pridáme vajcie, korenie a soľ. Chrenovú - všetky ingrediencie spolu zmiešame, následnej nanesieme cukrárenskou špičkou na placičky a na vrch zrolujeme údeného lososa alebo prosciutto. Dozdobíme.

Tagy: Predjedlo