Predjedlo : Na drevenom lopáriku (Nicole, Bez servítky)

Predjedlo: Na drevenom lopáriku

Nátierky zo sardely a treščej pečene.

Pripravte si doma recept z dnešnej epizódy Bez servítky.

Sardelová pomazánka

Majonéza 

Sardely v oleji 

Kapari 

Citrónová šťava

Soľ 

Korenie 

Všetko spolu hodíme do mixéra, rozmixujeme, ochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou. Všetko dávame od oka, podľa toho, kto čo má rád.

Zdroj: TV JOJ

Pena z treščej pečene 

80 g masla 

120 g treščej pečene v oleji 

Soľ 

Citrónová šťava 

Maslo vyšľaháme do peny , pridáme k nemu treščiu pečeň a spolu rozmixujeme. Ochutíme soľou , korením a citrónovou šťavou.

Tagy: Predjedlo